slavlje u parizu

Nole je otrčao u zagrljaj Jeleni, a obratio se i Ibrahimoviću

11.06.2023 u 20:45

Bionic
Reading

Današnji dan obitelj Đoković pamtit će do kraja života jer ovo je dan kad se Novak Đoković postao rekorder po broju Grand Slam naslova u povijesti tenisa. Po završetku utakmice otrčao je u zagrljaj svoje obitelji, a u emotivnom govoru pokazao je koliko cijeni sportsku podršku

Teniski turnir u Parizu jedno je od najelitnijih sportskih događaja u svijetu, a to je i razlog zašto na tribinama žele sjediti svi poznati i zainteresirani za tenis. Današnjom pobjedom srpski tenisač Novak Đoković ispisao je povijest i brojem osvojenih titula pobjegao je Nadalu te zauzeo titulu najboljeg na svijetu. Pobjedu je proslavio vrlo emotivno, a razlog je i više nego jasan.

Po završetku utakmice Novak je otrčao do tribina gdje su ga čekali njegovi bližnji: majka Dijana i otac Srđan Đoković, trener Goran Ivanišević i lijepa supruga Jelena Đoković. Uslijedio je jedan grupni zagrljaj, a emocije je bilo teško obuzdati pa su pale i suze radosnice.

Novak je održao i pobjednički govor u kojem je jasno dao doznanja koliko mu znači podrška publike i obožavatelja, a posebno je spomenuo i našeg Ivaniševića i tim s kojim trenira: ''Vi znate kroz što smo prošli, muke i nedaće, svi znate koliko mogu biti težak i nezgodan na dnevnom nivou. Hvala vam svima što ste me trpjeli, cijenim jako što ste prihvatili sve to i podržali me.'

Slavlje Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz to, Novak je strastveni ljubitelj sporta, a dolazak velikih sportskih imena na ovo finale jako mu imponira što je i pokazao. Zahvalio se na dolasku nogometašima Tomu Bradyju, Mbappeu, Olivieru Giroudu, Theu Hernandezu, Benjaminu Pavardu, a Zlatanu Ibrahimoviću posebno.

'Ibra, ti i ja se znamo neko već vrijeme, ti si mi drugar', poručio je Đoković Ibrahimoviću na što je raznježeni Ibra rukama napravio oblik srca.

Osim sportskih zvijezda, napeto finale gledale su i mnoge druge zvijezde poput Hugha Granta.

elitno druženje

Brojni poznati stigli na finale Roland Garrosa, a među njima i poznata Hrvatica

Pogledaj galeriju