ČUVA DRAGOM LEĐA

Jennifer Lopez odbacuje tvrdnje da je ljuta na Bena Afflecka zbog nesmotrenih izjava o bivšoj supruzi: 'Jednostavno nije istina'

19.12.2021 u 13:05

Bionic
Reading

Unatoč medijskim napisima da je svojim izjavama o bivšoj supruzi Jennifer Garner u intervjuu s Howardom Sternom glumac Ben Affleck naljutio i svoju djevojku Jennifer Lopez, slavna pjevačica i glumica kaže kako su te glasine potpuno neistinite

'Ova priča jednostavno nije istinita. Ne osjećam se tako', rekla je za časopis People Lopez.

'Bena kao oca, suroditelja i osobu ne mogu više poštovati nego što poštujem', kaže Lopez za Afflecka s kojim je početkom ove godine obnovila romansu.

I sam Affleck, koji s glumicom Jennifer Garner ima kćeri Violet (16) i Searphinu (12) te sina Samuela (9), pokušao se izvući od medijskog linča tvrdeći da su njegovi komentari u emisiji Howard Stern Show svedeni na uzak fokus.

Tijekom intervjua, u kojem je o slavi, ljubavi, roditeljstvu i borbi s alkoholizmom govorio naširoko i iskreno, glumac se dotaknuo perioda života u kojem je njegov brak s Garner posustajao, navodeći u širem smislu kako je to dio razloga zašto je počeo piti, jer se osjećao zarobljenim.

  • +8
Ben Affleck i Jennifer Garner snimljeni su nedavno tijekom razgovora ispred škole svoje djece Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jasno je to dao do znanja i u kasnijem intervjuu s Jimmyjem Kimmelom, rekavši kako nikad ne bi želio da njegova djeca pomisle da će ikada izgovoriti bilo što ružno o njihovoj majci. Pokušao je, objašnjava Affleck Kimmelu, artikulirati u razgovoru sa Sternom koliko se poštuju i brinu jedno o drugom te koliko brinu da svoju djecu uvijek stavljaju na prvo mjesto, no umjesto toga je u medijima ispao kao najgori, najneosjetljiviji, glupi grozni tip.

Lopez u potpunosti podržava Afflecka i smatra da su bilo kakve negativne karakterizacije, kako njega osobno, tako i njene ljutnje zbog intervjua sa Sternom, potpuno pogrešne.

Affleck je razgovarajući sa Sternom rekao da je o svojoj djeci razmišljao i prije nego što je nakon 17 godina obnovio svoju vezu s Lopez.

  • +11
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upitan je li s njegove strane, obzirom da je otac, bilo oklijevanja, Affleck je rekao da mu je to sigurno palo na pamet.

'Moja odgovornost prema mojoj djeci je najveća odgovornost. Ako to može pomoći, ne želim učiniti ništa što je bolno i destruktivno za njih', rekao je Affleck.