USPIO JE SPASITI NAJVAŽNIJE

Ben Affleck se u braku s Jennifer Garner osjećao zarobljenim i vjeruje da ne bi prestao piti da je u njemu ostao

14.12.2021 u 23:21

Bionic
Reading

Gostujući nedavno u radijskoj emisiji Howarda Sterna, holivudski glumac Ben Affleck je izjavio kako bi ostanak u braku s Jennifer Garner vjerojatno završio tako da se međusobno pohvataju za gušu, a on bi vjerojatno još uvijek pio

'Jednim dijelom, počeo sam piti zato što sam se osjećao zarobljenim', rekao je 49-godišnji glumac koji je 2018. godine otišao na odvikavanje od alkohola.

'Pomišljao sam kako ne mogu otići zbog svoje djece, ali nisam bio sretan i nisam znao što raditi. I onda bih popio bocu viskija i zaspao na kauču, što se nije pokazalo dobrim rješenjem', rekao je Affleck Sternu.

Glumac kaže kako su on i Garner, s kojom je u braku bio od 2005. do 2018. godine, pokušali poraditi na braku zbog svoje troje djece – 16-godišnje Violet, 12-godišnje Seraphine i 9-godišnjeg Samuela.

'U konačnici, pokušavali smo, pokušavali i pokušavali, jer smo imali djecu, ali oboje smo osjećali da ne želimo da naša djeca to gledaju kao model braka', rekao je Affleck i objasnio kako su tabloidi pogriješili u vezi njihovog rastanka.

'Sve što ste mogli pročitati u vijestima o našem razvodu bila je glupost. Istina je to da smo odvojili vrijeme i donijeli odluku. Rastali smo se. Imali smo brak koji nije uspio. Ovo se događa. Ona je netko koga volim i poštujem, ali i netko s kim više ne bih trebao biti u braku', rekao je Affleck i dodao da je njegov brak s Garner završen u dobrim odnosima.

  • +8
Ben Affleck i Jennifer Garner snimljeni su nedavno tijekom razgovora ispred škole svoje djece Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Učinili smo to prijateljski. Dali smo sve od sebe. Jesmo li imali trenutke napetosti? Jesmo li imali nesuglasice oko skrbništva? Je li nam bilo teško? Jesmo li bili ljuti? Da, ali je u osnovi to uvijek bilo potkrijepljeno poštovanjem. Znao sam da je ona dobra mama. Uvijek sam se nadao da zna da sam dobar otac. Ja sam znao da jesam', kaže Affleck, kojemu je nakon što je dotaknuo dno trebalo godinu i pol da postane trijezan.

'Lijek za ovisnost je patnja. Dovoljno patiš da se nešto u tebi pokrene i kažeš: 'Gotov sam'. Imam sreće da sam došao do te točke prije nego što sam izgubio ono najvažnije. To nisu niti karijera, niti novac, nego odnos s mojom djecom. Kad sam osjetio da bi to moglo utjecati na njih, prepoznao sam to. Bio je to najgori dan u mom životu. Popravio sam stvari, ali od tog dana, kunem se Kristom, nisam više nikad htio popiti', kaže glumac.

Affleck priznaje i da je zbog javnog raspada braka s Garner imao zadršku po pitanju ponovnog rasplamsavanja romanse s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez.

'Sigurno da mi je to palo na pamet. Odgovornost prema svojoj djeci je najveća odgovornost koju imam, tako da neću učiniti ništa što je bolno i destruktivno za njih, jer znam da moj život utječe na njih. Ja i njihova mama smo slavne osobe i to je teško. Nemojmo se zezati, dobro? To je je**ni križ koji treba nositi, to je već albatros... a onda tijekom razvoda, znaš da tiskaju užasne laži', rekao je Affleck.