NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOGA

Jennifer Lopez i Ben Affleck nisu jedini: Za ove slavne parove prekid nije značio i konačan kraj

22.06.2021 u 09:58

Bionic
Reading

Nitko u ljubavnu vezu ne ulazi razmišljajući o prekidu, ali oni se jednostavno događaju. U rijetkim slučajevima, kad već izgleda da je svatko krenuo svojim novim životnim putem, veze dobiju i drugu priliku, a neki čak i uspiju u tome. Na sklonost prekidu i ponovnom spajanju nisu imuni ni neki slavni parovi

Richard Burton i Elizabeth Taylor

Legendarna ljubavna saga između Taylor i Burtona, kakvoj je teško pronaći ravnu, započela je 1962. godine na snimanju filma 'Kleopatra', dok je Burton još bio oženjen. Potom su se njih dvoje vjenčali i započeli zajednički holivudski život prvi put okončan razvodom 1974. godine. Ponovno su se vjenčali 1975. godine i ponovno razveli 1976. godine, a Burton je bio tek jedan od sedmorice muževa Elizabeth Taylor.

Don Johnson i Melanie Griffith

Griffith i Johnson upoznali su se na snimanju filma 'The Harrad Experiment' 1973. godine, a u prvom braku 1976. godine izdržali su točno šest mjeseci, između siječnja i srpnja. Ponovno su se vjenčali 1989. godine i dobili kćer, glumicu Dakotu Johnson, i bili u braku do 1996. godine. Iako su se nakon razvoda oboje vjenčali za nove partnere, čini se da su ostali u dobrim odnosima.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Posljednjem primjeru velike i beskrajne ljubavi svjedočimo upravo ovih dana. U svibnju ove godine svjetski mediji pisali su o ponovnom okupljanju 'Bennifera', slavnog para koji je 2003. otkazao vjenčanje samo nekoliko dana ranije, a potom 2004. godine prekinuo zaruke i vezu. Nedavno je Affleck viđen u terencu J.Lo i kako se mota oko njene vile na Beverly Hillsu, potom su viđeni zajedno u Montani, u kojoj on ima kuću, a nakon toga i u Miamiju.

Jessica Biel i Justin Timberlake

Ovaj je zvjezdani par prvi put povezan 2007. godine, a razdvojili su se 2011. godine. Ponovno zajedno bili su već devet mjeseci kasnije, taj put i zaručeni. Od tada su zajedno, vjenčani 2012. godine i s dvoje djece.

Kristen Bell i Dax Shepard

Iako su se na koncu vjenčali 2013. godine, ovom šarmantnom paru nije sve glatko teklo u vezi. Prekid je bio neizbježan nakon Sephardova iskrenog priznanja. 'Posjeo me i rekao mi da još nije spreman. 'Mislim da si divna, ali još uvijek izlazim i s drugima'', prisjetila se Bell Shepardova priznanja.

Rachel Bilson i Hayden Christensen

Ovo je jedan od rijetkih slavnih on/off parova koji trenutno nije zajedno. Godinama su hodali, zaručili se, prekinuli vezu, ponovno bili zajedno, dobili dijete i konačno prekinuli 2017. godine.

Gabrielle Union i Dwayne Wade

Union i Wade danas su u braku u kojemu podižu četvero djece iako nije uvijek sve bilo tako idilično. Razišli su se 2013. godine, nakon četiri godine veze. Gostujući u emisiji 'The Tonight Show', Union je rekla da su se podržavali, ali su se u jednom trenutku oboje malo povukli. 'Na kraju dana vratili smo se i rekli da želimo nastaviti. Željeli smo pokušati i napredovati svakog dana', rekla je glumica.