Jennifer Lawrence

Stajling za pamćenje: Lijepa glumica oduševila bajkovitom haljinom

06.09.2017 u 12:54

Bionic
Reading

Iako nije došla u pratnji princa, Jennifer Lawrence izgledala je poput prave princeze iz bajke. Lijepa glumica zablistala je na Filmskom festivalu u Veneciji u bajkovitom stajlingu u kojem je izgledala poput Pepeljuge

Glumica Jennifer Lawrence plijenila je pažnju na 74. Filmskom festivalu u Veneciji. Atraktivna zvijezda 'Igara gladi' u Veneciju je doputovala povodom premijere novog psihološkog horor filma 'Majka!', u kojem igra glavnu ulogu. Film koji uskoro stiže u kina djelo je redatelja i scenarista Darrena Aronofskog, s kojim je Lawrence odnedavno u ljubavnoj vezi.

27-godišnja glumica opisala je Aronofskog kao 'briljantnog', a u lipanjskom izdanju Voguea progovorila je o vezi sa slavnim redateljem. 'Bila sam u vezama u kojima sam se osjećala zbunjeno. S njim se nikada ne osjećam tako', izjavila je.

Iako na crveni tepih nije stigla u pratnji svog princa, holivudska ljepotica je zablistala poput Pepeljuge. Za bajkovito izdanje lijepe glumice zaslužna je modna kuća Dior. Dizajnerica Maria Grazia Chiuri dizajnirala je raskošnu haljinu od tila u sklopu couture kolekcije, a krase je točkice i podstava u boji kože te cvjetni motivi koji su joj dali romantičnu notu.

  • +6
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bajkovita haljina 'A' kroja s tankim naramenicama uistinu je jedna od najljepših s ovogodišnjeg venecijanskog festivala, što ne čudi, s obzirom na to da je Chiuri poznata po svojim romantičnim kreacijama koje ističu ljepotu žene, bez pretjeranog seksepila i oskudnih krojeva.

Lawrence je svoj bajkoviti stajling začinila tankom ogrlicom i malim visećim naušnicama te elegantnom punđom, upravo onakvom frizurom kakvu pamtimo iz svima dobro znanih bajki o princezama.