S NJOM NIJE DOSADNO

Jennifer Coolidge ušuljala se u hotelsku sobu Jennifer Lopez te snimila urnebesan video njezinim mobitelom

01.02.2023 u 15:58

Bionic
Reading

Najbolji savjet kojeg bi se Jennifer Lopez trebala držati glasi - čuvaj svoje stvari i ne dopusti da se Jennifer Coolidge dohvati tvog mobitela

Da s 61-godišnjom holivudskom glumicom Jennifer Coolidge nikada nije dosadno, potvrdila je još jednom i to ona sama. Kako je Jennifer Lopez, njezina kolegica iz filma 'Shotgun Wedding', otkrila na Instagramu, Coolidge se ušuljala u njezinu hotelsku sobu i snimila video.

'Ovo sam pronašla na svom telefonu', stoji uz video koji je objavila 53-godišnja latino diva. U urnebesnoj snimci glumica, koju hrvatski gledatelji pamte kao Stiflerovu mamu iz 'Američke pite', ali i po ulozi u 'Bijelom lotosu', gdje glumi Tanyu McQuoid, na još nejasan način ušla je u sobu mlađe kolegice u potrazi za njezinim umjetnim trepavicama.

U njoj je pronašla njezin mobitel pa se odlučila snimiti. U videu potom kroz smijeh govori: 'Znate li što je najčudnije, ovo nije moja hotelska soba. Ovo je hotelska soba JLo. O moj Bože, na njezinom sam mobitelu. Hej, obožavatelji J! Bit ću u velikoj nevolji! Željela sam naći njezine trepavice jer ima te dugačke trepavice za koje ne možete sa sigurnošću reći da su lažne.'

  • +9
Jennifer Coolidge Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dvije Jennifer s Joshom Duhamelom glume u novom hitu 'Shotgun Wedding', a Coolidge je odavno poznata po svom zabavnom karakteru i nevjerojatnoj duhovitosti. Tako se nedavno pridružila TikToku te je objavila urnebesne interpretacije pjesme Jennifer Lopez 'Jenny From The Block'.

Njezine šale Lopez je odmah prihvatila te je s njom i snimila taj video za TikTok.