nakon premijere

J.Lo oduševila fanove snimkom s lude zabave na kojoj pleše s Jennifer Coolidge i Benom Affleckom

20.01.2023 u 09:24

Bionic
Reading

Glumice Jennifer Lopez i Jennifer Coolidge sjajno su se zabavile na partyju povodom premijere filma 'Vjenčanje za umrijeti', a dio atmosfere podijelile su sa svojim fanovima putem društvenih mreža

Holivudske glumice Jennifer Lopez i Jennifer Coolidge oduševile su fanove objavom snimke s proslave koja je uslijedila nakon premijere filma 'Vjenčanje za umrijeti'.

Očekuje se da će ova komedija postati veliki kino hit, a kako bi proslavile uspješnu premijeru, glumice su se dobro zabavile na partyju koji je ubrzo uslijedio.

Fanovi su imali priliku uživo pratiti zabavu holivudskih zvijezdi putem kratkog videa koji je uživo emitiran na Instagram profilu Jennifer Lopez. Na njemu su 53-godišnja J.Lo i 61-godišnja Jennifer Coolidge ulovljene kako se odlično zabavljaju dok plešu i smiju se zagrljene na podiju.

'Bilo smo na premijeri 'Vjenčanja za umrijeti'. Bilo je fenomenalno, odlično smo se zabavili', rekla je slavna pjevačica i glumica u javljanju na svom profilu, grleći pritom Coolidge s koktelom u ruci.

'Ova žena je fantastična!', dodala je Lopez za svoju nešto stariju kolegicu koja je nedavno osvojila Zlatni globus za ulogu u seriji 'Bijeli lotos'.

Osim s Coolidge, J. Lo se dobro zabavljala sa svojim suprugom Benom Affleckom s kojim je nedavno izgladila odnose i uselila s djecom u zajednički dom.

'Ovdje sam s mužićem', napisala je u objavi ispod slike na kojoj se nalazi u zagrljaju s proslavljenim glumcem.

Na nešto ranije održanoj premijeri filma, obje glumice su zablistale u glamuroznim kreacijama.

vrlo laskavo

Stajling koji izaziva čisto oduševljenje: Jennifer Lopez u prozirnoj haljini sa šljokicama otkriva obline u punom sjaju

Pogledaj galeriju

Jennifer Coolidge izgledala je besprijekorno chic u crnoj pripijenoj haljini s uzorkom čipke, dok je njena imenjakinja oduševila Valentino haute couture haljini prozirnog uzorka obogaćenog kristalima i upečatljivom žutom mašnom svezanom oko pasa.