omiljena glumica

Jennifer Coolidge priznala da je 'ljubomorna' na glumce u trećoj sezoni 'Bijelog lotosa'

09.02.2024 u 15:53

Bionic
Reading

Genijalna uloga u hit seriji smjestila ju je na sami vrh liste omiljenih holivudskih zvijezda. No kako njezin lik tragično završava, nema je u trećoj sezoni HBO-ovog 'Bijelog lotosa'. Kao što je Jennifer Coolidge otkrila, bori se s tom činjenicom

'Ljubomorna sam na sve koji će biti u seriji. Samo želim naglasiti da nisam dobra po tom pitanju, ali ne mogu ništa učiniti. Kad te ubiju, moraš to prihvatiti. Jer to znači da ne traže vaše veličine kostima ili tako nešto', kazala je Jennifer Coolidge kroz smijeh za Today. Nastavila je: 'Jesam li tužna? Iskreno ću reći da sam jako tužna što više nisam u seriji', poručila je.

Podsjetimo, tijekom šokantnog finala 2. sezone, koje se počelo emitirati u listopadu 2022., njezin lik Tanya, udarila je glavom o bok čamca dok je padala u more kraj obale Sicijlije i tako preminula. 'Bila sam oduševljena', kaže o vremenu koje je provela na snimanju serije. 'Mislim da će (3. sezona) biti dobra. U njemu će biti svakakvih dobrih stvari, vjerojatno dobrih seksualnih stvari. Znate kako Mike White piše tako da nikad, nikad nije dosadno', poručila je 62-godišnja glumica.

  • +3
Jennifer Coolidge Izvor: EPA / Autor: MARK EVANS

Šarmantna glumica već gotovo tri desetljeća nasmijava publiku diljem svijeta u simpatičnim ulogama, najčešće prsatih i ostarjelih plavuša koje žele ostati vječno mlade.

Inače, HBO je najavio da će se serija koju je kreirao Mike White snimati u tri grada diljem Tajlanda - Koh Samui, Phuket i Bangkok te da serije uključuje glumce Carrie Coon, Parker Posey i Patricka Schwarzeneggera, uz poznato lice iz prve sezone, Natashu Rothwell.