HIT SERIJA

Jennifer Aniston uvjerena je kako odgađanje snimanja 'Prijatelja' i nije tako loša stvar; evo i zašto

09.08.2020 u 09:17

Bionic
Reading

Globalna pandemija koronavirusa odgodila je i ponovno najavljeno snimanje povratničke epizode hit serije 'Prijatelji' koja je proslavila glumicu Jennifer Aniston u ulozi Rachel Green

Jen je u nedavnom intervjuu za Deadline ispričala da obožavatelji koji s velikim nestrpljenjem iščekuju povratak omiljenog društva iz legendarnog 'Central Perka' ne trebaju biti tužni jer odgađanje zbog koronavirusa ne mora nužno biti tako loša stvar.

'Nažalost, snimanje epizode morali smo ponovno odgoditi. Odlučila sam to gledati s vedrije strane. Ali znate što, mislim da to nije loša stvar, jer će sigurno priča biti još urenbesnija. Ovo nam je dalo više vremena da reunion učinimo još uzbudljivijim i zabavnijim. Bit će stvarno super', rekla je Jennifer Aniston koja je nakon završetka snimanja serija nastavila nizati uloge u brojnim filmovima.

U svom se stilu našalila kako se nitko ne treba brinuti što će biti s 'Prijateljima'.

'Gledajte, mi smo tu, ne idemo nigdje. Nikad se nećete riješiti 'Prijatelja', rekla je Jennifer.

Kako je ranije najavljeno, kompletna ekipa 'Prijatelja', koju uz čine osim Aniston čine David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry i Matt LeBlanc, trebala je specijalnu emisiju koja će biti prikazana na HBO Max snimati u ožujku, ali je epidemiološka situacija vezana uz koronavirus zaustavila kompletnu filmsku industriju pa i 'Prijatelje'.

Glumci će kad uđu u studio morati napraviti test na koronavirus i staviti se u samoizolaciju kako bi se isključila mogućnost zaraze.

'Bit će vrlo stroge mjere kako bi se rizik zaraze isključio na minimum. Veliki je udarac produkciji to što neće na setu biti publike jer su šefovi željeli stvoriti autentičnu atmosferu', rekao je jedan izvor.

Kako se nagađalo, svaki će 'prijatelj' - Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler i Joey - zaraditi između 2,25 i 2,5 milijuna dolara za tu posebnu emisiju.

Serija 'Prijatelji' od 1994. do 2004. godine,doživjela je deset sezona, a ni danas nije izgubila na svojoj popularnosti.