SUPRUG NA SUDU

Jennifer Aniston u problemima: Nastavlja se svađa sa susjedom iz pakla

05.10.2017 u 11:09

Bionic
Reading

Trebalo je to biti sasvim uobičajena renovacija stana u New Yorku i vjerojatno se nitko nije nadao da će to biti povod da se završi na sudu. Justin Theroux naišao je na ljutitog susjeda, koji mu se odlučio inatiti, pa se sada njih dvojica međusobno tuže

Čini se kako nema kraja svađi supruga Jennifer Aniston, Justina Therouxa, sa susjedom iz pakla, kojeg je već tužio. Pravna drama na relaciji Justin TherouxNorman Resnicow započela je u svibnju ove godine, kad je slavni glumac odlučio tužiti susjeda u prizemlju zbog 'uvrnutog uživanja u verbalnom zlostavljanju i zastrašivanju', a ovaj mu je sad uzvratio protutužbom.

  • +6
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Resnicow je odlučio tužiti Therouxa zbog uvreda, ali i laveža njegovih pasa koji mu smetaju, zahtijevajući od glumca da napravi zvučnu izolaciju u stanu. No sudeći prema napisima TMZ-a, zapravo je Resnicow 'taj glasni' te je policija već izlazila na teren zbog prijava ostalih susjeda zbog neopisive buke, i to više od jednog puta.

Isto tako, Theroux je doveo njegovu tužbu o lavežu pasa pod veliki upitnik, govoreći kako psi tamo ne žive od 2011. godine, kao i da se nitko drugi nije žalio na njih.

U dokumentima koji su pristigli na sud Justin Theroux je čak priložio fotografiju na kojoj se jasno vidi Resnicow kako u pidžami na njegovom balkonu ometa radnike.

Sam Resnicow je zapravo uvrijeđen načinom na koji se suprug Jennifer Aniston odnosi prema njemu i njegovoj supruzi, kao da ih smatra manje vrijednima, te sve rješava putem svojih ljudi, a nikada direktno. 

Naime, sve je kulminiralo 2015. godine, kada je zbog problema sa srcem gotovo umro te mu je ugrađen pacemaker. Kada je došao kući i trebao mirovati, u svemu ga je ometao lavež, kao i komadi stropa koji su mu padali po glavi u spavaćoj sobi. Kako stoji u sudskim spisima, Therouxovi psi nisu prestajali lajati, a bili su sami u stanu, bez nadzora, duže periode, kao i da je sam glumac često u tri sata ujutro znao ispuštati teške utege u napadajima bijesa.

  • +4
Justin Theroux i Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su sada dvojica muškaraca u izrazito napetim i zahlađenim odnosima, nekada to nije bilo tako. Sam Resnicow je otkrio kako su njih dvoje nekada imali dobrosusjedski odnos te ga je čak 46-godišnji glumac zamolio da mu pomogne iseliti bivšu djevojku.

Na sve te optužbe Theroux je dao i svoju stranu priče, govoreći kako je susjed napravio niz neugodnih stvari samo kako bi mu zagorčao život. Tako je primjerice isključio i struju i vodu u zgradi samo kako bi mu napakostio. Navodno postoji i mail koji mu je starac poslao, a u kojem stoji da ukoliko javno istupi o tome, to će otvoriti vrata nizu optužbi koje će pronaći svoj put do javnosti, a koje neće imati pozitivan utjecaj na glumca i njegovu slavnu suprugu.