OTVORILA DUŠU

Jennifer Aniston progovorila o intimnim detaljima iz svog života

15.09.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Prošlo je već dvije godine otkako je jedna od najljepših holivudskih glumica stala pred oltar i zaklela se na vječnu ljubav svom današnjem suprugu Justinu Therouxu. Jennifer Aniston tim je povodom u svom posljednjem intervjuu progovorila o najintimnijim detaljima iz svog ljubavnog života

Jennifer Aniston krasi najnovije listopadsko izdanje poznatog časopisa Harper's Bazaar pa je tim povodom poznatoj komičarki i dugogodišnjoj prijateljici Amy Sedaris otvorila dušu i progovorila o detaljima iz svog privatnog života.

Budući da je prošlo dvije godine otkako se udala za slavnog glumca Justina Therouxa, lijepa Jennifer prisjetila se kako su izgledale njihove zaruke i otkrila nam jedan neobičan detalj.

Naime kada je Justin kleknuo i na njezinu ruku stavio prekrasan dijamantni prsten, njezina reakcija bila je izuzetno neuobičajena.

'Obično ne uređujem nokte. Jednostavno nemam strpljenja da mi se lak na noktima osuši i kada me Justin zaprosio i stavio taj zapanjujući prsten na moju ruku, prva stvar koju sam rekla je - jao, od sada ću zaista morati na manikuru', opisala je uvijek simpatična i nasmijana glumica.

  • +6
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Amy, koja je i sama prisustvovala ceremoniji jer je vrlo bliska s parom, a posebno s Justinom, kojeg poznaje već jako dugo, opisala je to vjenčanje kao jedno od najljepših na kojima je bila. 

Zvijezda hit serije 'Prijatelji', nakon bolnog razvoda od prvog supruga Brada Pitta, nije ni sumnjala da će biti ovako sretna, zaljubljena i ispunjena, zato je danas zahvalna na svemu što joj se dogodilo.

Osim toga, Jennifer je otkrila još jedan detalj o sebi. Naime zbog čudnog spleta okolnosti ona u svakom novom domu u koji se useli prvo napravi provjeru i zaštitu od duhova.

  • +6
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

'Jedna od prvih kuća u koju sam se uselila bila je u Laurel Canyonu i nije bila neka skupocjena nekretnina, pa su se stvari u njoj često kvarile, ali ponekad su same padale s polica, televizija bi se sama palila i gasila ili bi pak aparat za kavu počeo sam raditi. Sve u svemu, to je bilo malo zastrašujuće, a moj tadašnji cimer još je i vodio ritual razgovaranja s mrtvacima. Izluđivao me time, a ja sam još uvijek bila nova u Los Angelesu i nisam poznavala običaje ljudi', prepričala je 48-godišnjakinja, ali onda dodala kako danas i sama obavlja proces 'iscjeljivanja' stana ili kuće gdje god da se useli.

A post shared by @centralperk_forever on

Nakon što to završi Jennifer se baca na uređivanje interijera, što je njezina velika ljubav.

A post shared by Five Points (@five_points5) on

'Da nisam glumica, to je zanimanje kojem bih se bavila. Često preuređujem svoj dom i radim neke preinake, što ponekad začudi Justina, ali razumije me i daje mojoj mašti na volju. Vjeruje mom ukusu i pušta me da uživam u tome', zaključila je slavna glumica.