sve za ljubav

Jennifer Aniston svim silama pokušava spasiti brak

28.12.2017 u 12:28

Bionic
Reading

Slavna glumica Jennifer Aniston posljednje tri godine u braku je s glumcem Justinom Therouxom, no nedavno su u javnost procurile informacije kako je njihov odnos u krizi te kako više ne žive skupa. Holivudska zvijezda sada navodno poduzima sve kako bi održala brak

Strani mediji prije nekoliko su tjedana pisali kako je trogodišnji brak holivudske zvijezde Jennifer Aniston i njezina supruga Justina Therouxa u velikoj krizi, no sada se od izvora bliskih paru doznaje kako su to sve zapravo samo glasine. 

Kako se navodilo, najveća prepreka u njihovu braku bilo je stambeno pitanje i grad u kojem će živjeti, jer Jennifer voli Los Angeles, dok Justin preferira istočnu obalu i uglavnom obitava u New Yorku. 

  • +6
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako trenutno stvarno žive odvojeno radi poslovnih projekata, prijatelji zgodne glumice naglašavaju kako to nisu razlozi za razvod. 

'Da, istina je ona preferira L.A., a on više voli New York ali oboje su to znali od početka njihove veze i zaključili kako to nije problem. To isto tako znači da se razvode', izjavio je za američke tabloide neimenovani izvor te dodao kako su njih dvoje već naučili živjeti na dvije adrese. 

  • +22
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Oboje su neovisni ljudi i ne provode svaku sekundu zajedno. Ali oni se jako vole i vrijeme koje provode skupa uvijek prođe u smijehu i veselju', zaključuje isti izvor te otkriva kako se holivudski par uskoro sprema i na zajedničko putovanje. 

Novu Godinu navodno će provesti u društvu bliskih prijatelja u Meksiku, i to u popularnom ljetovalištu Cabo San Lucas.