I IZGLEDA SJAJNO

Jennifer Aniston napokon pronašla mjesto na kojem je istinski sretna

06.07.2023 u 14:09

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Paparazzi su snimili slavnu holivudsku glumicu na izlasku iz jedne teretane u Los Angelesu, nakon što je odradila još jedan trening kojim ostaje u top formi i zahvaljujući kojem i dan danas ima figuru za poželjeti

54-godišnja glumica Jennifer Aniston snimljena je u crnim tajicama i paru japanki, uz koje je imala crnu majicu bez rukava na kojoj je stajalo 'Stand Up To Cancer'. To je još jedan njezin način da reklamira akciju za prikupljanje donacija, kojima se pomaže ljudima oboljelima od karcinoma, a s kojima surađuje već godinama.

Raspuštene kose, zahvaljujući kojoj su do izražaja došli njezini dobro poznati pramenovi u boji karamele, Jennifer je svoje nenašminkano lice sakrila iza sunčanih naočala s plavkastim staklom.

Holivudska miljenica svojem tijelu posvećuje posebnu pažnju, osobito otkako je prije nekoliko godina, tijekom jednog od nestručnih treninga, zaradila ozljedu leđa, zbog čega joj je dugo trebalo da pronađe nešto u što će uistinu vjerovati.

I to se dogodilo nedavno kada je Jennifer Aniston objavila kako je ostvarila suradnju s fitness brendom Pvolve, kojeg obožava i Olivia Culpo, a zahvaljujući kojem je ponovno u top formi i ne mora brinuti o ozljedama.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je i sama otkrila, u svojim 50-ima uživa u laganim vježbama, idealnim za njezino tijelo, a koje imaju bolji učinak od onih kojima se godinama mučila.

'Znala sam se buditi nekoliko sati prije posla samo kako bi odradila kardio. Bila sam uvjerena da moram osjećati bol ili biti na rubu da se onesvijestim, no sve je to bilo pogrešno', rekla je Jennifer Aniston otkrivši kako je shvatila da joj Pvolve vježbe daju nevjerojatne rezultate, a sve to prolazi bez bolova i ozljeda.

'Primijetila sam da su neki dijelovi moga tijela sada lijepo izdefinirani, što prije nije bio slučaj, osobito moji trbušnjaci i noge. Ne važem se, no kad odem liječniku na tjelesni pregled, moja je tjelesna masnoća niža nego ikad i imam više kilogorama nego ikad, tako da vam to samo pokazuje da ste stvarno uložili napor i odradili vježbe za slojeve i slojeve mišića koji su godinama bili ignorirani.'