PRIJATELJSTVO ILI NEŠTO VIŠE?

Jelena Veljača u posljednje vrijeme ne izlazi iz zagrljaja ovog muškarca

25.04.2019 u 10:00

Bionic
Reading

Domaća producentica i scenaristica prije nekoliko je dana proslavila 38. rođendan, a fotografije proslave dijelila danima dijeli s obožavateljima na svom Instagram profilu. Prije odlaska Jelena Veljača je najprije feštala u Beogradu, a jedna fotografija je privukla najviše pažnje. S muškarcem s kojim se često 'naslikava'

Omiljeni srpski ljepotan Jelene Veljače je Ljubomir Dorontić, na Instagramu poznatiji pod nadimkom 'cokabroz'. Riječ je o televizijskom i kazališnom producentu koji živi na relaciji Oplenac-Dubrovnik, a s kojim se producentica i glumica, sudeći prema fotografijama, u posljednje vrijeme često druži.

Posljednjih nekoliko mjeseci često je Ljubomira stavljala na Instagram i obično ga ne bi označila na fotografijama, no sada je to počela raditi. I on je svom profilu otvoreno Jelenu počeo nazivati 'moja draga' te joj je ispod zajedničkih fotografija počeo ostavljati komentare poput: 'To je ljubav'.

View this post on Instagram

#aboutthisnight

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Po objavama s njegovog Instagrama, očito je da je miljenik i mnogih drugih žena, a ne samo Jelene koja još uvijek nije točno definirala prirodu njihovog odnosa, unatoč tome što ga je prestala kriti.

  • +9
Jelena Veljača Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić