OVO JE NJEZINA GODINA

Ponovo ima razlog za slavlje: Velika sreća u domu Jelene Veljače

23.04.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Premda joj službeno rođendan tek danas, 23. travnja, glumica, scenaristica i producentica proslavu je, sad već tradicionalno, započela već prije nekoliko dana. Jelena Veljača pokazala je svojim pratiteljima kako je to izgledalo

Jelena Veljača uoči vikenda oprostila se od Beograda u kojem je živjela od prošlog ljeta s kćeri Lenom i bivšim suprugom Draženom Čučekom. 'Zagrebe, nedostajao si mi. Sada neka zabava počne', poručila je uz selfi iz automobila iz kojeg kojim se pohvalila i s novom frizurom, a kad se vratila organizirala je proslavu svog 38. rođendana. Danas je na Instagramu objavila fotografiju s tortom, a čestitke pljušte sa svih strana. Lijepe želje uputili su joj među ostalim Petra Nižetić, Ljupka Gojić Mikić, Iva Radić, te glumice Marijana Mikulić, Tara Rosandić.

U poslednjih godinu dana, koliko je boravila u Beogradu, Jelena Veljača je (osim selidbe) doživjela i druge velike životne promene. Nedugo nakon selidbe u Srbiju otkrila je da je došao kraj odnosu sa Draženom Čučekom, što je mnoge šokiralo jer su fotografije koje je objavljivala na Instagramu odavale dojam da je u braku sve u redu. Zajedno su nastavili raditi na seriji 'Pogrešnom čovjek' i odgajati kćer Lenu. Ostali su u dobrim odnosima i nakon razvoda provode vrijeme zajedno.

U međuvremenu je uspjela podići Hrvatsku na noge pokrenuvši inicijativu #spasime u svrhu borbe protiv obiteljskog nasilja.

  • +4
Jelena Veljača Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić