PROLJETNI FAVORIT

Balerinke su ponovno 'in': Jelena Veljača pokazala kako nositi vječni modni klasik

24.04.2019 u 13:32

Bionic
Reading

Balerinke kao bezvremenski klasik koji je jednostavno ukomponirati u svaki outfit, a da se pritom zadrži elegancija i modna razigranost. Zna to i spisateljica i glumica prepoznatljivog stila Jelena Veljača koja je s nekoliko novih modela balerinki brenda Ecco pokazala kako moda može istovremeno biti razigrana i inspirativna

O samom brendu Ecco nije potrebno trošiti puno riječi, jer višedesetljetna tradicija i tisuće prodavaonica diljem svijeta govore za njega. Najmodernije tehnologije proizvodnje, korištenje isključivo vrhunskih materijala i ne samo slijeđenje, nego i nametanje modnih trendova karakteristike su ovog poznatog danskog proizvođača obuće i modnih dodataka.

Jelena Veljača u modnoj kampanji brenda Ecco Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Ovog nas je proljeća ponovno ugodno iznenadio novim modelima, naročito balerinki koji odlično pristaju svakoj nozi i među kojima moderna žena može pronaći nešto prema svom ukusu i željama. Ovo je potvrdila i Jelena, koja je odabirom novih modela s potpisom Ecco još jednom poslužila kao inspiracija za nove maštovite proljetne kombinacije.

Jelena Veljača - Behind the scenes for Ecco Shoes Izvor: Društvene mreže / Autor: Iluminol