može odahnuti

Jelena Veljača se sprema na novo putovanje: Pokazala je rezultate testa od kojeg svi strepe

11.08.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Domaća glumica, kolumnistica, scenaristica i aktivistica ovog ljeta je uživala diljem Lijepe naše. Bila je među ostalim na Hvaru, Brijunima, Krku, Visu te na Zlarinu kojeg posjećuje svake godine, a kojeg je zavoljela u vrijeme trudnoće s kćerki Lenom. No očito uskoro odlazi preko granice jer joj je potrebna putovnica i test na koronavirus

Nedavno je u svojoj kolumni priznala kako je njezinom karakteru teško je palo zatvaranje života kakav smo poznavali, no Jelena Veljača je ovog ljeta, nakon završetka karantene živjela punim plućima što se moglo vidjeti po brojnim zanimljivim fotografijama sa različitih destinacija.

Unatoč tome što voli putovanja na svjetske lokacije ne osjeća se nimalo zakinuto jer je sve uspijela kompenzirati prirodnim ljepotama naše zemlje. Nedavno je najavila je da će poslovno morati otputovati u Berlin. Zato se prije testirala, a i nakon putovanja će samoinicijativno napraviti test na Covid-19.

Uz svoje poslovne uspjehe Jelena je jedna od najpopularnijih domaćih javnih osoba u svijetu društvenih mreža gdje osim atraktivnih fotografija rado dijeli i svoje osjećaje i stavove. 'Obožavam Instagram. Kad mi stvarni svijet postane previše tjeskoban, odmah primam telefon u ruke i palim Instagram. To se događa uznemirujuće često', otkrila je ranije u razgovoru za tportal.