najsretnija je

Jelena Rozga progovorila o ljubavnom životu: 'Sad sam u najljepšoj fazi'

20.02.2024 u 11:26

Bionic
Reading

Otkako je 2017. prekinula s najslavnijim svjetskim čelistom Stjepanom Hauserom, Jelena Rozga nije otkrivala ljubi li koga. Međutim, sa smiješkom na licu otkrila je kako bez ljubavi ne funkcionira te da je trenutno vrlo sretna

Iako je na sceni već desetljećima, splitska pjevačica Jelena Rozga uspješno skriva svoj privatni život pa se o njemu vrlo malo zna. Mnoge zanima je li lijepa Splićanka single, a za Hayat.ba otkrila je kako provodi mjesec ljubavi.

Sredinom siječnja Rozga je posjetila Grad ljubavi u kojem je uživala na mini godišnjem odmoru, a onda je nastavila za Skopje pa za Jahorinu.

Uživajući u planinskom zraku, Rozga je otkrila kako trenutno živi najsretnije razdoblje svog života.

'Ljubav je meni sve, ja bez ljubavi ne funkcioniram. Na meni se baš vidi kada sam tužna i kad nešto ne funkcionira, vidi mi se u očima. Koliko god se čovjek trudio da sakrije, da stavi osmijeh na lice, ali ne ide, oči sve govore', rekla je lijepa Splićanka te dodala: 'Sad sam u najljepšoj i najsretnijoj fazi života.'

odvažan stajling

Jelena Rozga u koži od glave do pete i vječnim čizmama čiju kupnju rijetko tko požali

Pogledaj galeriju

Iako nije poznato tko je zaslužan za njezinu sreću, o ljubavnoj vezi s Rozgom nedavno je progovorio njezin bivši dečko Stjepan Hauser u Knjazalištu.

'To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. Jer je to bila prava ljubav, živjeli smo skupa dvije godine', rekao je Hauser u zabavnoj emisiji s potpisom Roberta Knjaza.