sasvim iskreno

Jelena Rozga otvoreno: 'Čovjek je u stanju prepoznati ljubav tek kada je iskusi'

18.10.2017 u 12:55

Bionic
Reading

Sredinom rujna u medijima je odjeknula vijest da se razilaze naša pjevačica Jelena Rozga i violončelist Stjepan Hauser. Vijest o kraju ljubavne priče najpoznatijeg zaručničkog para naše estrade tada je iznenadila mnoge te je javnost budno pratila kako provode vrijeme otkada su slobodni. Jelena je sada napokon progovorila žali li zbog ičega

'Svaka pogreška, svaka kriva odluka, bila je životna škola iz koje sam učila. Prije sam bila tvrdoglavija, pogreške nisam priznavala, inatila se, ali to je bio proces učenja. Sve ono što danas jesam postala sam zbog svojih pobjeda i poraza', govori jedno od naših najpoznatijih lica s estradne scene u intervjuu za časopis Story. 

  • +2
Jelena Rozga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo/Pixsell

Dodala je i kako je danas mnogo drugačija te svoje greške priznaje, dok se doza tvrdoglavosti s godinama smanjila. 

Priznaje da je s vremenom postala zrelija, a osvrnula se i na pitanje oko novih planova kako u poslovnom, tako i u ljubavnom životu. 

❤️ #modernazena #jelenarozga

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

'Čovjek je u stanju prepoznati ljubav tek kada je iskusi. Bez obzira na to kako je definirate, ljubav je jedina prava istina u povijesti ljudskoga roda. Ja sam žena u čijem će srcu ljubav uvijek stanovati', zaključila je vječna romantičarka, koja u svojim pjesmama uvijek pjeva o ljubavi. 

  • +13
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL