NIŠTA JOŠ OD NOVE LJUBAVI

Jelena Rozga ipak nema dečka iz Srbije kao što pišu tamošnji mediji

07.06.2019 u 14:34

Bionic
Reading

Pjevačica o svom je ljubavnom životu vrlo rijetko priča, a nakon prekida zaruka s violončelistom Stjepanom Hauserom, govorila je da bi voljela naći srodnu dušu s kojom će provesti ostatak života. Srpski mediji tvrde da je u vezi s deset godina mlađim dečkom s kojim je počela vezu nekoliko mjeseci nakon raskida s Hauserom

'Jelena je poslije raskida sa Stjepanom jako patila i nije mogla ni zamisliti da će joj se tako brzo dogoditi nova ljubav, uz koju će potpuno zaboraviti na loše iskustvo. Novog dečka upoznala je preko zajedničkih prijatelja na jednom beogradskom događaju malo poslije burnog raskida, svidjeli su se jedno drugome od prvog trenutka i bilo je jasno da će kad tad završiti zajedno', rekao je izvor za Alo.rs. Navode i kako za njezinu vezu znaju samo najbliži prijatelji te da pjevačica i njezin novi deset godina mlađi dečko planiraju zajednički život. Otkako su se 'smuvali', nisu se odvojili, navodi njihov izvor, objašnjavajući da Jelena Rozga koristi svaki slobodan trenutak da bude s novim partnerom.

'Nije istina ništa od toga', potvrdio je za tportal PR stručnjak Mate Rončević koji je godinama blizak prijatelj i suradnik naše pop ikone.

Nedavno su srpski mediji pisali o tome kako je na našu pjevačicu želi zavesti tenisač Filip Krajinović koji je odnedavno opet solo budući da više nije s Anđelom Novčić te je spreman za novu vezu s Jelenom čije pjesme obožava. Pjevačica to nije komentirala.

  • +6
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL