NOVI ZVJEZDANI PAR?

Srpski mediji: Ovaj tenisač želi zavesti Jelenu Rozgu

29.05.2019 u 23:03

Bionic
Reading

Srpski tenisač Filip Krajinović nedavno je prekinuo vezu, a sada je, pišu srpski mediji odlučio da će mu nova djevojka biti naša pjevačka zvijezda. Bit će zanimljivo čuti što će na ovo reći Jelena Rozga

Tenisač Filip Krajinović oduševljen je Jelenom Rozgom, sluša i njezine pjesme, te je već dugo priželjkuje upoznati. Zgodni 27-godišnjak nedavno prekinuo emotivnu vezu sa Anđelom Novčić, a sada mu je 'meta' hrvatska 41-godišnja pop zvijezda koju obasipa posebnom pažnjom, javlja Blic.

'Jelena Rozga slovi za jednu od najzgodnijih Hrvatica i mnogi joj se muškarci trude prići te nije ni čudo što je i Filip bacio oko na nju. On je prati na Instagramu, a često joj lajka i komentira fotografije. Filip je više puta putem zajedničkih prijatelja pokušao upoznati Jelenu, a do susreta još uvijek nije došlo, budući da Jelena ne nastupa često u Beogradu, a i on je stalno na putovanjima i turnirima. Ono što je sigurno je da je Filip uporan mladić i da ostvari ono što naumi, tako da ne sumnjam da će se potruditi barem da se s Jelenom upozna', rekao je za srpski list jedan prijatelj tenisača.

View this post on Instagram

RG-time🙏✔️✔️#lacoste

A post shared by Filip Krajinović (@krajinovic_filip) on

Pjevačica je od Filipa inače starija 14 godina, a privlači ga, kaže njegov prijatelj, jer voli tip žene koje imaju izražen seksepil kakav ima Rozga. 'Često kada se nađemo zajedno u društvu, a kada krene Rozgina pjesma, on zbija šale kako je lijepa Hrvatica njegova buduća djevojka', rekao je.

  • +6
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL