o svemu pomalo

Jelena Pajić: 'Suprug me upoznaje s nekim novim glazbenim smjerovima'

17.05.2023 u 23:00

Bionic
Reading

Jedno od najomiljenijih televizijskih lica, reporterka, urednica i voditeljica početkom svibnja prestala je biti dio tima RTL-a, a vratila se na HRT gdje je provela 13 godina. Ondje je Jelena Pajić Ćulibrk stigla kao voditeljsko pojačanje u eteru Drugog programa Hrvatskog radija

Jelena Pajić kaže da je za sada uskočila u 'Bombonijeru' - zgodnu šarenu mozaičnu emisiju u kojoj najavljuju koncerte, pratimo umjetnost, glazbu, razne manifestacije i akcije. Priznaje da bi 'rado u njoj ugostila i inspirativne ljude, one koji su po nečemu posebni i imaju što kazati'.

Osim toga, budi ljude petkom ujutro od 6 do 10, a ima i planova za jesen koje još ne želi otkrivati. Kolege s HRT-a su je, rekla je, dočekali s puno veselja, kao i ona njih, sretna je 'što se ponovno vide i što će imati prilike raditi neke nove šihte i projekte'. Nije joj se bilo teško oprostiti od televizije, 'teža joj je spoznaja da neke jako drage kolege više neće vidjeti svakodnevno na hodniku'.

  • +3
Jelena Pajić Ćulibrk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Glazba joj je oduvijek važna, a otkrila je dijeli li isti glazbeni ukus sa suprugom Petrom, inače glazbenikom. 'Sjećam se djetinjstva kad sam u niskom startu pored radija čekala određene pjesme da ih mogu snimiti na kasetu. U to doba bilo bi mi katastrofa kad bi usred pjesme na radiju pustiti jingle (kao oznaku programa ili postaje koji slušate). Kad sam došla na radio, naučila sam zašto to rade. Suprug me upoznaje s nekim novim glazbenim smjerovima. Polako učim neke sitnice o jazzu s obzirom na to da je on u jazzu doma, a ja njega gnjavim salsa mjuzom. No dio glazbenog ukusa nam se svakako preklapa, oboje smo veliki fanovi Disneyeve glazbe', objasnila je Jelena.