neustrašiva HRT-ovka

Jelena Pajić sa zmijom u rukama: 'Nemam vremena razmišljati o strahovima'

11.05.2017 u 12:37

Bionic
Reading

Novinari i reporteri na svojim zadacima moraju odlaziti na različite vrste terena, susretati se s raznim temama i događajima. Jelena Pajić, zaštitno lice emisije 'Dobro jutro Hrvatska', u četvrtak ujutro se javljala sa zagrebačkog Veterinarskog fakulteta i družila sa - zmijama, škorpionima i paukovima. I dok neki imaju problem vidjeti te životinje na slikama, za omiljenu televizijsku voditeljicu nije bilo mjesta strahu. Za tportal je ispričala kakav odnos ima prema zmijama i čega se inače boji

'Nakon javljanja kolege su me pitale kakav je osjećaj biti sa zmijama, no nije nikakav osobit, osim što su vrlo hladne. Zato se i sklupčaju jedna uz drugu da se griju, a u terarijima imaju lampe i grijače. Nisu osobito aktivne, kreću se polako u smjeru izvora topline tako da me nije bilo strah primiti ih u ruku. Zmije mi nikad nisu bile ljigave dok recimo pauka nikad ne bih mogla primiti u ruku', ispričala je lijepa voditeljica.

Do sada se nije susretala s takvim vrstama životinja, osim žohara i žaba, koje, kaže kroz smijeh, viđa redovito. Nema osobitih fobija ni strahova u životu.

'Svi se nečega boje, a kod mene je kako koji dan. Zapravo ne stignem razmišljati o strahu', rekla je Jelena.