premijera

Jeff Bezos poveo djevojku na crveni tepih, a atraktivna Lauren ukrala je sve poglede

16.08.2022 u 20:37

Bionic
Reading

Otkako se saznalo za njihovu vezu, te nakon što su napustili svoje bivše partnere, Lauren Sanchez i Jeff Bezos ne odvajaju se jedno drugoga. Zaljubljeni golupčići stigli su na premijeru u Kaliforniji, a atraktivna bivša voditeljica ukrala je sve poglede

U bijeloj pripijenoj haljini na jedno rame, koja je u prvi plan stavila njezin vitki struk i pješčanu figuru, Lauren Sanchez ponosno je pozirala pored svog odabranika Jeffa Bezosa. Par je stigao na premijeru filma 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' u Culver City u Kaliforniji.

Riječ je o jednom od najskupljih serijala u povijesti televizije, a Bezosov steaming servis Amazon Prime Video obavezao se na pet godina suradnje. Priča se da je ugovor potpisan na barem milijardu dolara.

  • +2
Lauren Sanchez i Jeff Bezos Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, par je u javnosti prvi puta potvrdio svoju vezu u siječnju 2019., nedugo nakon što se razveo od supruge MacKenzie Scott s kojom je proveo 25 godina u braku te dobio četvero djece. Sanchez je također bila u braku s Patrickom Whitesellom, a navodno je upravo on upoznao zgodnu televizijsku voditeljicu s Bezosom. Priča se kako su šef Amazona i voditeljica započeli svoju aferu još dok su oboje bili u braku.

  • +5
Jeff Bezos i Lauren Sanchez Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia