NA SVE JE PAZILA

Jednim je detaljem Kate Middleton ponovno odala počast princezi Diani, ali i kraljici Elizabeti II

17.11.2021 u 08:22

Bionic
Reading

Za pojavljivanje na tradicionalnom Sunday's Remembrance Dayju, na balkonu iznad ratnog spomenika Cenotaph, Kate Middleton odlučila je odati počast dvjema ženama kraljevske obitelji koje, očito, za nju imaju veliku važnost

Na tradicionalnoj ceremoniji, koju članovi kraljevske obitelji ne propuštaju, ove je godine Kate Middleton stajala bez kraljice Elizabete II, u društvu vojvotkinje Camille i vojvotkinje od Essexa, Sophie. Sama kraljica je zbog bolova u leđima u posljednji tren otkazala pojavljivanje.

Odjevena u crno, sa tradicionalnim crvenim brošem u znaku maka, Kate Middleton mnoge je neodoljivo podsjetila na svoju pokojnu svekrvu, majku princa Williama, princezu Dianu kada se na istom događanju pojavila 1992. godine. Po uzoru na nju odabrala je sličan crni kaput, ali i crni šešir koji je nosila na glavi.

No, mnogi su ustvrdili i kako je upravo tim oblikom šešira odala počast i samoj kraljici Elizabeti II, kojoj su već desetljećima zaštitni znak šeširi širokih oboda, i to u raznim bojama, koji su uvijek usklađeni sa cjelokupnim stajlingom.

A otkako je prvi puta 2011. prisustvovala Remembrance Sunday svečanosti, 39-godišnja Kate Middleton eksperimentirala je s raznim oblicima šešira, koji joj odlično pristaju, dok je za stajling morala samo posegnuti u svoj ormar gdje se nalazio kaput s potpisom Alexandera McQueena, a koji je već nosila na istom događaju 2018. godine, kada je odabrala tek drugačiji šešir i naušnice.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

raspoložena vojvotkinja

[FOTO] Dobro raspoložena Kate Middleton u teniskom 'okršaju' s teniskom senzacijom Emmom Raducanu opet pokazala istrenirane noge

Pogledaj galeriju