U ROYAL ALBERT HALLU

Skromna vojvotkinja ponovno reciklira: Kate Middleton u elegantnoj crnoj haljini od tvida izgleda fantastično

13.11.2021 u 23:25

Bionic
Reading

Tradicionalnoj godišnjoj svečanosti pod nazivom Festival sjećanja koja se održala u londonskom Royal Albert Hallu ove godine nije nazočila kraljica Elizabeta II što je tek šesti put da je propustila ovaj važan događaj

Kao i obično, sve oči bile su uprte u elegantnu Kate Middleton, suprugu princa Williama, koji će jednoga dana zasjesti i na englesko prijestolje.

Za ovu se prigodu, uvijek sjajno odjevena vojvotkinja od Cambridgea, poznata po svojoj sklonosti modnoj reciklaži, odlučila se za provjerenu kombinaciju za koju je dobila brojne komplimente.

Kate Middleton, baš poput kraljice Letizije ili kraljice Maxime, rado ponavlja stajlinge, a ovaj put je došao red na klasičnu crnu haljinu koja nikad neće izaći iz mode.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Riječ je o efektnoj kreaciji načinjenoj od tvida sa zlatnim gumbima koju potpisuje brend Eponine koju je prvi puta nosila kad je na West Endu kad je uživala u poznatom mjuziklu 'Dear Evan Hansen'.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Arthur Edwards/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea ovu je bezvremensku kreaciju podignula bisernim naušnicama Collingwood koje su nekad pripadale princezi Diane i bisernom narukvicom.

Klasične salonke i clutch bili su pomno odabrani dodaci ovom večernjem izdanju lijepe članice kraljevske obitelji.

Osim, Kate i princa Williama, ovom su događanju u čast svih onih koji su izgubili živote u ratnim sukobima, nazočili i princ Charles i njegova supruga Camilla, princ Edward i grofica od Wessexa, princ i princeza Michael of Kent i dr.

Kraljica ovoga puta nije bila nazočna, što je tek šesti put da je propustila ovu svečanost, ali se, kako pišu britanski mediji, očekuje da će biti nazočna ceremoniji na Cenotafu koja će se održati sutra. Kraljevski liječnici su prije nešto više od tri tjedna naredili odmor 95-godišnjoj kraljici, a 20. listopada provela je noć u bolnici na preliminarnim pretragama.