ALICIA VIKANDER I MICHAEL FASSBENDER

Jedan od najtajanstvenijih parova u Hollywoodu napokon zajedno u javnosti

05.09.2019 u 10:02

Bionic
Reading

Švedska glumica Alicia Vikander i njezin odabranik Michael Fassbender zajedno su već punih pet godina, a vezu su brakom okrunili u tajnosti 2017, no ovaj lijepi par rijetko viđamo zajedno u javnosti

Oni svoju ljubav kriju od javnosti, ne vole zajednička pojavljivanja na društvenim događanjima i intimu ne izlažu medijima. Glumica Alicia Vikander, koja se proslavila ulogom povratničkog nastavka Lare Croft u kojem je zamijenila Angelinu Jolie, sa svojim je današnjim suprugom Michaelom Fassbenderom već dugih pet godina.

No njihovi zajednički izlasci u javnost mogli bi se nabrojati na prste jedne ruke.

Ovih dana obožavatelji su ostali ugodno iznenađeni kada su se lijepa glumica i njezin suprug u Parizu pojavili na dodjeli nagrada luksuzne korporacije LVMH.

Alicia Vikander i Michael Fassbender Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Pritom je 30-godišnja Šveđanka oduševila svojim odvažnim modnim izdanjem. Inspirirana gotičkim stilom odjenula je kombinezon iz kolekcije jesen-zima 2020. francuskog brenda Louis Vuitton, koji je dizajniran od nekoliko slojeva i materijala. Bilo je tu kože, metala, pamuka i baršuna, a sve je uokvirila velikim remenom u struku i trendi okruglim naočalama i torbicom s prepoznatljivim logom Louisa Vuittona. Istovremeno njezin suprug opredijelio se za nešto jednostavnije izdanje, bijelu košulju i crne ležernije hlače.

Vikander i Fassbender u braku su već dvije godine. Zgodna glumica udala se u potpunoj tajnosti na španjolskom otoku Ibiza. Intimna ceremonija održana je u listopadu 2017. na luksuznom imanju La Granja nakon tri godine zajedništva, a među uzvanicima su bili prijatelji i najbliža obitelj.