OKRUŽEN LJEPOTICAMA

Jedan od najseksi muškaraca na svijetu objavio sretnu vijest: 'Stiže još jedna curica'

12.12.2017 u 13:58

Bionic
Reading

Poznati snagator, zvijezda holivudskih akcijskih filmova, Dwayne 'The Rock' Johnson obznanio je svijetu i obožavateljima kako s dugogodišnjom suprugom iščekuje drugu kćerkicu

Slavni mišićavi glumac Dwayne 'The Rock' Johnson, najseksi muškarac na svijetu u 2016. objavio je ovih dana putem Instagrama, i to na vrlo simpatičan način, lijepe vijesti.

Naime, 45-godišnjak je uslikao svoju dvogodišnju kćerkicu Jasmine koju dijeli s dugogodišnjom suprugom Lauren Hashian i objavio da ćeka još jedno dijete.

  • +4
Dwayne 'the Rock' Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Malena je pozirala ispod božićne jelke na kojoj je stajao natpis kako će uskoro postati starija sestra. 

'Bit će curica. Ne mogu dočekati da budem starija sestra i napokon šefica!', poruka je koja je obradovala milijune obožavatelja koji su slavnom glumcu čestitali na skorašnjoj prinovi. 

'The Rock', koji trenutno promovira svoj novi film 'Jumanji: Dobrodošli u džunglu', također nije krio oduševljenje prekrasnim vijestima. 

Iako možda djeluje kao vrlo hladan čovjek, iznenađuje toplina i pažnja kojom se odnosi prema svojim najbližima. 

'Lauren i ja smo zahvalni na ovom blagoslovu i u proljeće ćemo dočekati svoje drugo dijete. Uz to Jasmine je uzbuđena što će moći šefovati, ali i paziti na svoju mlađu sestricu' izjavio je ponosan otac. 

Inače, Dwyane ima i 16-godišnju kćer Simone iz prvog braka sa suprugom Dany Garciom, te je ova ljepotica već krenula očevim stopama. 

'Još jedan put veliki tata bit će okružen ljepotom nježnijeg spola. Sve cure, ali da mogu ne bih ništa od toga promijenio', zaključio je glumac te objasnio kako nije nimalo tužan što nema muškog nasljednika.