melEm za oči

Jedan od najpoželjnijih sportaša današnjice pozirao potpuno gol

26.09.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Otkada se skrasio i postao brižan suprug i otac, rijetki su trenuci kada žene imaju priliku vidjeti jednog od najpoželjnijih sportaša današnjice u nekom seksi izdanju. Torzo Nikole Karabatića djevojkama je već duže vrijeme nedostižan, ali zato se ovoga puta pobrinuo da zadovolji sve svoje obožavateljice i pozirao potpuno gol

Razuzdani dani, kada je osvajao djevojke diljem svijeta, daleko su iza ove rukometne zvijezde i sada ljubi jedino svoju suprugu Géraldine, s kojom ima jednogodišnjeg sinčića Aleka.

No to ne znači da Nikola Karabatić i dalje nije jedan od najseksi sportaša današnjice. Pokazao je to i svojom posljednjom objavom na Instagramu, gdje se vidi kako pozira potpuno gol za kalendar.

Et voilà la deuxième photo du calendrier des @dieuxdustade #dds #paris #dieuxdustade #cancerdusein

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

Nije rijetkost to da sportaši snime kalendare u ovako oskudnim izdanjima, a na oduševljenje gotovo 13 tisuća obožavatelja, od kojih je vjerujemo većina ženske populacije, sada je to napravio i popularni francuski rukometaš koji između ostalih ima hrvatske korijene.

33-godišnjak je ponosno i bez imalo srama stao pred objektiv. Na fotografiji pritom do izražaja dolaze njegova iznimno snažna ramena i isklesani trbušnjaci, ali i stražnjica.

Dès demain, focus sur le début de championnat #ThePulseOf Handball #ZNE @adidasfr

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

Nikola na fotografiji stoji iz profila, a u lijevoj ruci drži malu disko kuglu, baš kako inače drži rukometnu loptu s kojom je ostvario zavidnu karijeru.

It s my book! 📚Hvala @vijugalica_tihaknjiga #KraljAlek #gift #bestgift #serbia @geraldinepillet

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

  • +3
Nikola Karabatić s djevojkom Géraldine Pillet u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić / PIXSELL