rastopili su srca publike

Jedan od najemotivnijih trenutaka na 'Plesu sa zvijezdama' bio je kad je Emilija Kokić izvela točku na Massimovu pjesmu

06.03.2023 u 10:35

Bionic
Reading

U nedjelju navečer emitirana je prva epizoda nove sezone popularnog showa u kojoj se predstavilo 13 parova, a među njima je i naša jedina pobjednica na Eurosongu u kombinaciji s Patrikom Seretinom, koji je prvi put mentor u emisiji

U prvoj emisiji uživo pjevačica Emilija Kokić i Patrik Seretin plesali su slowfox i za svoju izvedbu od žirija osvojili 17 bodova. Posebno su sve dotaknuli izborom pjesme koju su odabrali, a riječ je pjesmi 'Stranac u noći' neprežaljenog legendarnog glazbenika Massima Savića.

'Prekrasno vas je bilo gledati, lijepo ste klizili i plovili. Noge su te stvarno slušale, ali trema je prevladala gornjim dijelom tijela i licem. Drugi put isključi ljude, kamere i sve u dvorani, pleši kao da si sama', ustvrdila je Franka Batelić. Emilija je od ostalih članova žirija dobila opasku da se držala 'suzdržano te da se vidjelo da i broji', kao i savjet da treba 'pripaziti na ramena i da zauzme više prostora'.

'Kakvi god su komentari, meni su komplimenti, prva je emisija. Počela sam se zaljubljivati u ples. Nisu me ocjene pokolebale, gledam, slušam i učim. Ne bi bilo realno da u mjesec dana mogu sve pokazati', poručila je pjevačica.

  • +31
Parovi showa 'Ples sa zvijezdama' 2013. Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo