JOHN MILLER

Jedan je prsten potaknuo glasine: Vrijedi li i u slučaju Jennifer Garner ona o trećoj sreći?

04.11.2021 u 14:01

Bionic
Reading

Na Instagram Liveu, u kojem je sudjelovala i holivudska glumica, njezinim obožavateljima nije promaknuo jedan detalj, zbog čega su mnogi uvjereni kako se Jennifer Garner pristala udati za svog dečka Johna Millera

Čini se da ni nakon dva propala braka, 49-godišnja holivudska glumica Jennifer Garner nije prestala vjerovati u ljubav. A zbog jednog prstena, kojeg nosi na prstenjaku, krenula su šuškanja kako je John Miller, s kojim je već godinama u pomalo turbulentnoj vezi, kleknuo i postavio 'pravo pitanje'.

Naime, Jennifer Garner sudjelovala je u Instagram Liveu i raspravljala o razlozima 'za i protiv' trijeznosti, a obožavateljima je odmah zapeo za oko zlatni detalj. Na samom početku 25-minutnog chata, glumica podiže i drži objema rukama šalicu čaja, a na njezinom lijevom prstenjaku nalazi se zlatni prsten s biserom, zbog čega nije trebalo dugo da počnu nagađanja o njezinim zarukama.

Inače, Jennifer Garner bila je od 2000. do 2004. u braku sa Scottom Foleyjem, a potom od 2005. do 2018. službeno u braku s Benom Affleckom. Čak tri godine trajalo je njihovo natezanje oko toga hoće li se rastati ili ne, pa su papiri okončani tek 2018. Iz tog braka ima i troje djece - Violet (15), Seraphine (12) i Samuela (9).

  • +2
Jennifer Garner, John Miller Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da je u vezi sa Johnom Millerom otkrilo se u kolovozu 2019., a navodno ih je povezalo upravo to što oboje imaju iza sebe propale brakove, ali i djecu, koja su im najvažnija u životu. Tijekom posljednje dvije godine, njihova je veza bila poprilično turbulentna s nekoliko prekida i pomirbi, a čini se da su sada spremni na novi korak.