ZAISTA UŽIVA

Jedan detalj otkrio s kime Mila Horvat uživa u Abu Dhabiju

22.01.2023 u 08:39

Bionic
Reading

O svom privatnom životu Mila Horvat nerado priča, stoga ne čudi što i identitet muškarca s kojim je već duže u vezi krije od javnosti

Nakon što je tijekom prvog boravka u Katru, kada je tamo bila zbog Svjetskog nogometnog prvenstva, u objavljenom videu otkrila da se tamo dobro provodi u društvu nepoznatog muškarca, televizijska voditeljica Mila Horvat novom je objavom 'dolila ulje na vatru'.

Mila trenutno uživa na Arapskom poluootoku, a nakon kratkog posjeta Dohi, za koju je vežu divna sjećanja i uspomene, otputovala je u Abu Dhabi odakle objavljuje videa i fotografije svog uživanja.

Sportska novinarka i voditeljica dane provodi na nekoj od pješčanih plaža, dok su večeri rezervirane za večere i izlaske. A upravo je jedna fotografija s plaže otkrila s kime tamo uživa.

Naime, Mila Horvat odlučila je 'zagolicat' maštu hrvatske javnosti, pa je objavila fotografija na kojoj je vidljiva tek njezina noga kako na pješčanoj plaži stoji na muškoj nozi te je uz to napisala: 'Tako savršen dan.'

Pretpostavlja se da je 'vlasnik' te noge njezin dugogodišnji partner Španjolac, o kojem nikakve detalje nije željela otkriti ni u svojim rijetkim medijskim istupima. Rekla je tek da joj odgovara jer uz njega može biti svoja, kao i da gaje jednake vrijednosti, imaju isti način života i pogled na njega.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Prije više godina izjavila je da su puno veće šanse da se zaljubi u nekog tko nije iz Hrvatske. 'Dogode se simpatije i to uglavnom sa strancima. Moji se uvijek šale – Hrvat si? Kod Mile ne dolaziš u obzir', rekla je tada.