SIMON BAKER

Je li zbog nje zatražio razvod nakon 29 godina braka: Zvijezda 'Mentalista' ne odvaja se od modne dizajnerice

12.03.2021 u 21:47

Bionic
Reading

Kada je krajem siječnja objavljena zajednička izjava u kojoj Simon Baker i Rebecca Rigg objavljuju da je njihovom braku nakon 29 godina i troje djece došao kraj, mnogi su s pravom ostali bez riječi. Iako tada nisu željeli komentirati koji je stvarni razlog raspada braka, sada je isti otkriven

U dalekoj Australiji paparazzi ovih dana trljaju ruke, budući da su upravo oni, na jednoj plaži u Byron Bayju, snimili zvijezdu serije 'Mentalist' u zagrljaju atraktivne brinete. Fotografije nastale u moru brzo su obišle svijet i izazvale zanimanje svih, budući da je prije nešto više od mjesec dana objavljeno kako se Simon Baker nakon 29 godina braka rastaje od Rebecce Rigg.

51-godišnji Simon Baker nije skidao osmijeh s lica dok je grlio i hvatao atraktivnu damu u minijaturnom bikiniju, čiji je identitet ubrzo otkriven. Riječ je 36-godišnjoj Lauri May Gibbs, suvlasnici sportske marke odjeće pod imenom Nagnata, kao i velikoj zaljubljenici u jogu i zdrav način života.

Par se upoznao upravo u Byron Bayju, gdje ona ima modni studio, a glumac farmu.

Zvijezda serije 'Mentalist', 51-godišnji Simon Baker i njegova dvije godine starija supruga Rebecca Rigg u najvećoj su tajnosti još u travnju prošle godine prestali živjeti zajedno, no tek su krajem siječnja finalizirali razvod i detalje podijelili s javnosti.

  • +3
Simon Baker Izvor: EPA / Autor: HAYOUNG JEON