IMA LI KAKVA SKRIVENA PORUKA?

Je li ovo razlog zašto na novom kraljevskom obiteljskom portretu nema i kraljice Elizabete

14.11.2018 u 14:36

Bionic
Reading

Povodom 70. rođendana princa Charlesa kraljevska obitelj, njegova supruga Camilla, sinovi William i Harry, snahe Kate Middleton i Meghan Markle, kao i unuci George, Charlotte i Louis, snimila je nove obiteljske portrete, dočekane s oduševljenjem. Ipak, mnogi su zamijetili i jedan nedostatak

Na divne fotografije, koje odišu srećom i ljubavi, a kojom dominiraju upravo najmlađi, prinčevi George i Louis i princeza Charlotte, koji i kradu svu pozornost, na kraju nitko nije mogao ostati imun. Ipak, jedna stvar zapela je mnogima za oko, a to je da na obiteljskom portretu nedostaje najvažnija osoba u cijeloj obitelji, Charlesova majka, kraljica Elizabeta II.

No misterij je ubrzo riješen. Naime, kraljica Elizabeta II odlučila se ove godine fokusirati na to da javnosti predstavi novu eru kraljevske obitelji - prepuštajući mnoge važne obveze novoj članici obitelji, supruzi princa Harryja, Meghan Markle, koja je već dobila zadatak da preuzme kraljičinu ulogu u programu Young Leaders, odnosno 'Mladi vođe'. Riječ je o programu koji odaje počast iznimno nadarenim mladim ljudima za sav njihov trud i rad u zemljama članicama Commonwealtha.

Prije nekoliko mjeseci svjetlo dana ugledao je i dokumentarni film 'Queen of the World', koji odaje počast kraljici i njezinu životu, ali i pokazuje kako sve više prepušta štafetu svojim unucima, stoga je možda upravo nova fotografija još jedan dokaz o dolasku novog doba u britansku monarhiju, ali i nagovještaj da bi kraljica možda uskoro mogla prepustiti svoj tron sinu.

  • +7
Princ Charles sa sinovima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia