SVI IMAJU SAMO RIJEČI HVALE

Evo zašto je vojvotkinja Camilla omiljena članica kraljevske obitelji, barem ako se pita medije

13.11.2018 u 17:58

Bionic
Reading

Dok se medijski napisi uglavnom vrte oko Meghan Markle i Kate Middleton, jedna puno omiljenija članica kraljevske obitelji posve je zanemarena. Ako pitate britanske novinare da izdvoje omiljenu osobu s britanskog kraljevskog dvora, većina njih će se najvjerojatnije odlučiti za vojvotkinju Camillu od Cornwalla

Ako se pita medije, jedna članica kraljevske obitelji posebno je obožavana, a vjerovali ili ne nije ni Kate Middleton ni Meghan Markle. Predstavnici sedme sile najviše vole raditi s vojvotkinjom Camillom od Cornwalla.

'Camilla je moja omiljena plemkinja, bez ikakve konkurencije. Zna sva naša imena, razvila je percepciju da smo svi u ovome zajedno i uvijek kod nje možete vidjeti tu neku iskru u očima, uvijek će pronaći trenutak da pogleda u kameru', rekao je za People nepoznati dopisnik koji izviještava o kraljevskoj obitelji, koji je želio ostati anoniman.

Novinar je njezinu uglađenost i pristojnost usporedio s karakternim osobinama princa Williama i Kate Middleton. Prema njegovim riječima vojvode od Cambridgea konstantno izbjegavaju kontakt s kamerom te su navodno opsjednuti kontrolom i time kako će izgledati u očima javnosti.

  • +3
Kate Middleton i Camilla Parker Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su je ranijih godina nazivali 'zlom Camillom' mediji su u posljednje vrijeme omekšali kada je vojvotkinja od Cornwalla u pitanju. Razvili su s njom prijateljski odnos i puni su obostranog uvažavanja.

'Mislim da je Camilla doživljavana od strane javnosti kao jedna vrlo normalna osoba, što ona i jest. Veoma je prizemna i nema ono uobraženo držanje', rekao je nepoznati izvor.

Arthur Edwards, fotograf The Suna zadužen za fotografiranje kraljevske obitelji rekao je kako je vojvotkinja već neko vrijeme ovakva prema svima u svojoj okolini, još od vjenčanja s princom Charlesom.

'Sišla je niz stepenice i počela čavrljati s okupljenom gomilom, razgovaraka je čak i s nama bez ikakve formalnosti, rekao je Edwards za Vanity Fair ranije.

  • +8
Princ Charles i vojvotkinja Camilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia