LJUBAV U REALITYJU

Je li ljepša priča Ivane i Marka ili Marijane i Nemeša?

17.12.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Reality showovi poput Farme, Ljubav je na selu, Big Brohtera i MasterChefa spojili su mnoga srca

Josip Ivančić i Jelena Bosančić okrunili su svoju ljubav brakom i prinovom u obitelji. Upoznali su se na Farmi gdje je i započela njihova ljubavna priča. Sretni par živi u Tomislavgradu, a sreći nema kraja.

Dino Bubičić i Ivana Paris također su reality par. Nakon što su vezu započeli na Farmi, Dino i Ivana imali su malih kriza, ali onda su svoje glamurozno vjenčanje od 150 uzvanika podijelili s gledateljima 'Red Carpeta'. Bivši mister i misica te bivši farmeri prošle su godine dobili i sina Leonida, a njihova bajka je time postala potpuna.

I prije senzacije koja se stvorila oko Nikole Nemeševića Nemeša i Marijane Čvrljak u prošlom 'Big Brotheru', u sezoni 2006/07. dogodila se ljubav između Nikše Kekezovića i Violete Halitaj. Oni su se, baš kao Marijana i Nemeš, zaljubili u BB kući, voljeli se i sve radili pred kamerama. Nakon izlaska iz Kuće, Violeta se preselila Nikši u Split. Ove godine su izrekli svoje sudbonosno 'da'.

Najskandalozniji par realityja Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš zbog svoje su priče bili pravi magneti za medije. Iako su, da bi došli do sreće, morali proživjeti puno toga, u tome su na koncu i uspjeli. Marijana se suočila s mužem, razvodom, sredinom u kojoj živi, no sve je prošla, pa je njihova ljubav dobila novu šansu. Svoje gnijezdo su svili u Zagrebu, a do daljnjeg odlažu vjenčanje.

Najnovija ljubav u 'Ljubav je na selu' je ona između Stjepana i Nikoline. Ove godine je Stjepan Pavlić Nikolinu učinio svojom suprugom, u Starome gradu u Sisku u Gradskoj vijećnici, dvoje zaljubljenih koji su se upoznali u lanjskoj, trećoj sezoni RTL-ova showa 'Ljubav je na selu', a počasna kuma na svadbi bila je voditeljica Marijana Batinić.

Prošle godine u 'MasterChefu9 su se zaljubili Nastasja i Marko. Bivši natjecatelji popularnog kulinarskog reality showa 'Masterchef', 23-godišnja Nastasja Fišter i 27-godišnji Marko Gajski sada žive svoje snove. Nakon završetka showa, Nastasja je dobila ponudu za posao poznatog hvarskog restorana, a ubrzo joj se pridružio i Marko.

Ove godine Ivana Čuljak iz Ljubuškog na prvi pogled svidjela se Zagrepčaninu Marku Mateiju. Razlika od osam godina samo je koristila njihovoj ljubavi. U ljubavnoj vezi su šest mjeseci. Kad su oboje ušli u uži krug najboljih amaterskih kuhara i uselili se u Masterchefovu vilu, sve je došlo samo od sebe. 'Nismo htjeli da ostali ukućani primijete da smo se zaljubili. No ja sam otvoren i ne sramim se svojih osjećaja prema Ivani, pa je svima bilo jasno da sam pao na nju', rekao je Marko za 24 sata.

Statistike realityja stvarno nisu tako loše…