SIMON BAKER

Je li im presudio njezin antivakserski stav? Zvijezda serije ‘Mentalist’ ponovno je solo

09.11.2021 u 15:11

Bionic
Reading

Nakon nekoliko mjeseci veze, glasnogovornik 52-godišnjeg glumca Simona Bakera potvrdio je za Daily Mail Australia kako je zvijezda serije 'Mentalist' još prije nekoliko mjeseci prekinuo vezu sa 36-godišnjom Laurom May Gibbs

Iako zajedno nisu već nekoliko mjeseci, o prekidu veze 52-godišnjeg Simona Bakera i njegove 16 godina mlađe djevojke doznalo se tek ovih dana. Par je posljednji puta snimljen u kolovozu ove godine, kada su se smijali i zabavljali na plaži na Byron Bayju i nakon toga - ništa.

Koji je razlog prekida, za sada nije poznat, no ono što se zna je da je 36-godišnja Laura May Gibbs poprilično glasna antivakserica, koja je na naslovnice australskih časopisa došla nakon što je njezin brend odjeće za vježbanje Nagnata na svom Instagram profilu objavio kako neće otvarati svoju prodavaonicu u Byronu Bayju sve dok oni necijepljeni neće moći slobodno ulaziti u nju.

No, tu nije i stala. Ovog je vikenda u Queenslandu sudjelovala u javnim protestima vezanim uz cijepljenje protiv covida, zbog čega su neki mediji zaključili kako se upravo ta njezina 'politika' i viđenje cijele pandemije nisu svidjeli holivudskom glumcu, zbog čega je i okončao vezu.

Podsjetimo, kada je krajem siječnja ove godine objavljena zajednička izjava u kojoj Simon Baker i njegova supruga Rebecca Rigg objavljuju da je njihovom braku nakon 29 godina i troje djece došao kraj, mnogi su s pravom ostali bez riječi. Iako tada nisu željeli komentirati koji je stvarni razlog raspada braka, isti je ubrzo otkriven. Paparazzi su snimili glumca u zagrljaju suvlasnice sportske marke odjeće i velike zaljubljenice u jogu i zdrav način života, a upoznali su se upravo na Byron Bayju. 

NASLJEDNIK SIMONA BAKERA

Zvijezdu serije 'Mentalist', za kojim luduju milijuni žena diljem svijeta, na plaži zasjenio sin: Upoznajte Claudea Bakera

Pogledaj galeriju