STRAH I TREPET NA DVORU

Je li i Rustem obolio od kuge?!

21.10.2013 u 19:12

Bionic
Reading

Rustem ne može dočekati povratak u prijestolnicu. Raduje ga što je sultan odobrio njegov brak s Mihrimah, međutim, sultanije Mahidevran i Šah spremile su mu novu zamku – proširile su priču da je Rustem obolio od kuge. Ima li ipak istine u tome, doznat ćemo večeras u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog'

Sultanov liječnik, Moše-efendija, stiže u posjet Rustemu u Dijarbakir kako bi provjerio njegovo zdravstveno stanje jer se po dvorskim hodnicima šuška da je obolio od kuge. Dok ostali dvorjani iščekuju liječnikovu dijagnozu, Mihrimah se nevoljko priprema za vjenčanje koje još uvijek nije otkazano. Naime, Sulejman i Hurem ne žele prenagliti s takvom odlukom, ali, s druge strane, ne žele ni riskirati Mihrimahin život.

Za to vrijeme netom rastavljena Nigar posjećuje sultanije i Nasuh-efendiju u potrazi za privremenim domom i izgubljenom kćeri, Rumejsa svojom ljepotom napokon privuče princa Mustafu, a Hurem nastavlja vršiti pritisak na sultaniju Šah, koja ludi zbog činjenice da ju je suprug varao s robinjom.

Hoće li se sultanije napokon osvetiti Rustemu, ne propustite doznati večeras u novom nastavku hit serije 'Sulejman Veličanstveni' u 21 sat na RTL televiziji!