I NJEMU JE DOSTA

Je li Beta pomutila planove Ivanu L.?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 29.11.2008 07:12
  • Objavljeno 23.11.2008 u 12:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Ivan Lehocki jedan je od stanara koji nijednom nisu bili nominirani. Nakon što mu je Beta otvoreno priznala da prema njemu gaji nježne osjećaje, Ivan L. se od nje udaljio i prvi put prozborio o jednoj djevojci u vanjskom svijetu
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

IvanL. je na sinoćnjem tulumu očito izbjegavao Betino društvo. Njih sudvoje večer proveli na različitim krajevima kuće, i dok je Betatulumarila s ostalim stanarima, Ivan je otvorio svoju dušu Sabini.

'U nezahvalnoj sam situaciji, i ja sam jedan od onih koji jedvačekaju kraj svega ovog.' Sabina je pokazala razumijevanje za njegoveriječi te ga upitala ima li on nekoga vani. Ivan je na to prvi putzapočeo priču o jednoj djevojci koju je nedavno upoznao.

'Ima jedna djevojka, pola je godine mlađa od mene i jako mi sesviđa.' Usto, otkrio je i svoje strahove da je ona u međuvremenu našlanekog drugog dečka i da bi to bila velika šteta, jer bi on volio s njomizgraditi dublji odnos. Nada se da njegovo ponašanje u kući nećeutjecati na njihovo 'prijateljstvo', te dodao da ona vjerojatno ni neprati show budući da nema televiziju.Čini se da Ivanu ipak ne odgovara Betino ponašanje, jer iako joj je govorio da je razumije u potpunosti i da je ne doživljava napadno, odjednom se njihov odnos promijenio. Kap koja je prelila čašu bila je Ornelina zezancija da su Ivan i Beti zaljubljeni, što Ivan nije shvatio kao šalu, već je vrlo ozbiljnog lica prvi put podigao glas na Ornelu i u svojoj je maniri pristojno izvrijeđao.

Rekao joj je da nikad nije upoznao osobu koja tako krivo procjenjuje situacije i da joj je bolje da šuti. Pitamo se, ako među njima stvarno nema ništa - čemu uzrujavanje? Ili možda za Ivana ipak vrijedi ono 'gdje ima dima, ima i vatre'.
Pratite live stream Big Brothera na tportalu

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi