TAJNOVITI SLAVNI PAR

Javnost još iščekuje potvrdu da je opet trudna, a Ana Kurnjikova već je rodila i treće dijete

10.02.2020 u 20:15

Bionic
Reading

Bivša ruska tenisačica, 38-godišnja Ana Kurnjikova, s dugogodišnjim partnerom, 44-godišnjim španjolskim pjevačem Enriqeom Iglesiasom, dobila je treće dijete

Slavni par vrlo je tajanstven po pitanju svoga privatnog života, a vijest o dolasku prinove otkrio je Eriqueovog brat Julio Iglesias Jr. u intervjuu za čileansku radio stanicu ADN.

Upitan da prokomentira glassine da će ponovno postati stric, Julio Jr. je odgovorio kako je već postao stric.

Želeći otkloniti svaku sumnju da možda nije mislio na blizance Lucy i Nicholasa, voditelj ga je upitao je li se dijete već rodilo, na što je 46-godišnji brat slavnog pjevača potvrdno odgovorio.

Upitan je li novorođenče dječak i li djevojčica, Iglesias je poštivao želju brata i ruske ljepotice da se njihov privatni život ne donosi u središte pozornosti.

'To je tajna', rekao je Julio Jr. i dodao kako njegov brat sada ima troje djece i da je vrlo sretan zbog toga.

Par se još nije oglasio o sretnoj vijesti, a činjenica da je Ana uspjela sakrivati cijelo vrijeme trudnoću nikoga više ne iznenađuje, jer je i za prvu trudnoću javnost doznala par dana nakon što su se blizanci rodili.

Šuškanja da je opet trudna pokrenuo je španjolski časopis Hola! koji je krajem siječnja objavio njihovu zajedničku fotografiju na brodu u Miamiju, na kojem se vidi Anin trudnički trbuh.

Slavni par je svoju romansu započeo 2001. godine nakon upoznavanja na setu njegovog glazbenog spota za pjesmu 'Escape'.

Svoj privatni život, uključujući i vezu sa slavnom ruskom tenisačicom, Enrique je dugo godina držao podalje od javnosti, a i danas se na njihovim Instagram profilima može pronaći tek poneka snimaka s njihovom djecom.

View this post on Instagram

#happynewyear #сновымгодом 🎈

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

View this post on Instagram

Please, no more kisses 🥺😢😭

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

  • +4
Enrique Iglesias i Ana Kurnjikova Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia