NA MIU MIU REVIJI

Javnost je i dalje pamti po tituli najljepše djevojčice svijeta: Thylane Blondeau bila je glavna zvijezda pariškog Tjedna mode

04.03.2020 u 18:32

Bionic
Reading

Ča 3.4 milijuna ljudi prati je na Instagramu, a kako i ne bi kada je 18-godišnja Thylane Blondeau, kći francuskog nogometaša Patricka Blondeaua i glumice i dizajnerice Veronike Loubry, izrasla u nevjerojatnu ljepoticu. Na sam spomen njezina imena većini je prva asocijacija njezina titula najljepše djevojčice svijeta, koju su joj mediji dodijelili prije čak deset godina

Danas ima 18 godina i iz najljepše djevojčice svijeta, titule koju su joj mediji dali prije deset godina, izrasla je u pravu ljepoticu. Thylane Blondeau sa samo se deset godina pojavila na naslovnici Vogue Enfants, a njezino pojavljivanje podiglo je popriličnu buru javnosti jer je bila našminkana i odjevena kao odrasla žena, a ne kao djevojčica.

Zbog savršenih crta lica i nevjerojatne ljepote ubrzo je dobila laskavu titulu, a danas ova 18-godišnja Francuskinja i dalje zarađuje u modnom svijetu, kao manekenka. Osim što je ambasadorica L'Oreala, zaštitno je lice parfema francuske modne dizajnerice Lolite Lempicke, 2017. snimila je kampanju za Dolce & Gabbana, a u rujnu je nosila reviju na Tjednu mode u Milanu.

Kći francuskog nogometaša Patricka Blondeaua i glumice i dizajnerice Veronike Loubry, sada se pojavila na Tjednu mode u Parizu, gdje je bila uzvanica prestižnog brenda Miu Miu. Za reviju se posebno i dotjerala, pa je ispod jakne odjenula tek kratku haljinicu koja je istaknula njezine duge noge, a njih je pak dodatno istaknula Miu Miu dokoljenkama i čizmama.

  • +6
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Jednostavno zalizanom kosom u visokom konjskom repu, našminkana u brončane tonove i s neizostavnim eyelinerom, Thylane je i ovoga puta opravdala davno dobivenu titulu.