i dalje 'puni baterije'

Javljanje iz egzotičnog raja: Maja Šuput raspiruje maštu pratitelja na Instagramu

19.01.2023 u 14:02

Bionic
Reading

Kraljica svadbi sa suprugovom Nenadom Tatarinovom i sinom Bloomom već deset dana odmara u tropskom kraju. Dani su im ispunjeni u hvatanju boje na plažama, izletima brodom i večerama u luksuznim restoranima. U najnovijoj objavi na društvenoj mreži gdje pokazuje svaki trenutak proveden na Mauricijusu, zafrkava svoje obožavatelje

'Čujem da doma baš i nije neko vrijeme, ali ne mogu ni zamisliti... danas je kod nas 28 stupnjeva', napisala je Maja Šuput u svom najnovijem javljanju. Pozirala je u jednodijelnom ružičastom kupaćem kostimu sa slamnatim šeširom i sunčanim naočalama brčkajući se u bazenu resorta Four Seasons gdje je odsjela sa svojim dečkima.

Javili su joj se fanovi sa svih strana svijeta. Pišu joj kolika je kod njih temperatura, ostavljaju joj srčeka i dive se njezinoj objavi, a nekima nije najbolje sjelo. 'Evo, kopaju starčići po kontejnerima. Nije loše', bio je jedan od komentara.

Pjevačica je među ostalim prije koji dan otkrila da je njezin mališan na Mauricijusu napunio svoja 22 mjeseca. Povodom toga je objavila niz neodoljivih prizora malog Blooma gdje se može vidjeti koliko se dobro zabavlja na putovanju s mamom i tatom.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX