POHVALIO SE

Jared Leto stigao u Hrvatsku i najavljuje: 'Bit će nevjerojatno'

08.08.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Nakon odmora na Ibizi i koncerta u Amsterdamu, američki glumac i pjevač je s nekoliko videa pokazao da je stigao u Dalmaciju. Svojim obožavateljima je Jared Leto pokazao kako šeće uz obalu te im poručio da jedva čeka početak Mars festivala koji organizira sa svojim bendom Thirty Seconds to Mars

'Samo nekoliko dana do Mars island festivala. Malo istražujem ovdje. Osjećam otočke vibracije i jedva čekam da vas vidim. Bit će nevjerojatno', najavio je svojim pratiteljima Jared Leto u videu kojeg je postavio na Instagram storyju. Pretpostavlja se da je smješten na Obonjanu pored Šibenika.

Za ovogodišnji event koji organizira sa svojim bandom Thirty Seconds to Mars odabrao otok kojega je cijelog zakupio. Festival će trajati od 9. do 12. kolovoza, a osim 'intimnih' koncerata, gosti će moći uživati u brojnim aktivnostima poput meditacije, joge te umjetničkim događanjima.

Još sredinom srpnja Leto je otkrio kako je zakupio cijeli otok zbog festivala 'Camp Mars' koji se ove godine po prvi put održava u Hrvatskoj. Do sad je Mars Island organizirao u Kaliforniji, a festival je bio vrlo popularan u SAD-u.

  • +9
Jared Leto Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram