ljubimac publike

Janko Popović Volarić: 'Imam zanimljiv i lijep život, velikog sina koji mi je najveći ponos i sreća'

04.04.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Osim po glumačkom talentu, već je godinama prepoznat i kao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvata. Mnoge intrigira njegov privatni život, a sad je otkrio poneki detalj

U svojoj bogatoj i uspješnoj karijeri Janko Popović Volarić ostvario je brojne uloge, kako u domaćim serijama tako i u filmovima te kazališnim komadima, odradio voditeljske angažmane. Posjetio je i različite strane svijeta, skakao je iz aviona, biciklom odvozio zavidne rute.

Ispričao je na što je najponosniji u životu, a za čime možda najviše žali. 'Imam dosta zanimljiv i lijep život, velikog sina koji mi je najveći ponos i sreća. Obožavam svoj posao. Nemam puno, ali imam divne prijatelje, tako da nije sad… teško mi je reći, žalim za nekim, svi smo napravili sto grešaka ali kad sagledam baš sam zadovoljan', izjavio je glumac za IN Magazin.

Kad je riječ o izazovima i rizicima na privatnom ili poslovnom planu, smatra da je 'dosta riskirao, nije se slomio nikad u privatnom životu', a skupio je osam lomova na snimanjima. Nije više previše aktivan na društvenim mrežama, ali priznaje da je bila faza kad je bio i kad je od obožavateljica doživio svašta.

Na temu očinstva u kasnim godinama i vidi li se kako s 50, 60 mijenja pelene, rekao je da se ne vidi. Kaže da nema u planu sa 70 imati djecu, ali da se to dogodi, da imam još neko dijete to bi bilo lijepo', kazao je. Kad je riječ o zaljubljenosti, sreći i zadovoljstvu, poručio je da je'baš jako sretan'.

UŽIVA U SAMOĆI

Janko Popović Volarić u solo šetnji središtem grada

Pogledaj galeriju