'dobra cura'

Jake Gyllenhaal otvorio dušu i priznao zašto mu je bilo teško snimati scene seksa s Jennifer Aniston

27.12.2022 u 15:16

Bionic
Reading

Popularni glumac Jake Gyllenhaal priznao je da je tijekom snimanja filma 'Dobra cura' bio zaljubljen u karizmatičnu glumicu Jennifer Aniston pa mu je bilo teško snimati seks scene sa simpatijom iz privatnog života. Ipak, Aniston je učinila nešto što mu je olakšalo snimanje pa je uspio sakriti svoje osjećaje

U popularnu glumicu Jennifer Aniston tijekom 90-ih svi su bili zaljubljeni, a simpatije prema glumici nastavile su se i nakon završetka snimanja kultne serije 'Prijatelji'. Nije joj odolio niti kolega David Schwimmer koji je u seriji glumio Rossa, niti Brad Pitt, a Jake Gyllenhaal konačno je priznao da je i njemu potajno popularna glumica bila simpatija.

Godine 2002. snimali su film 'Dobra djevojka' prati dvoje ljubavnika koji se upuštaju u aferu nakon što su im dosadili poslovi i radno okruženje, a glavne uloge tumačili su Jake Gyllenhaal i Jennifer Aniston.

Zajednički projekt bio je poseban izazov za mladog glumca koji je tada trebao snimati intimne scene s djevojkom koja mu se u privatnom životu sviđa. 'Bilo je to mučenje, da, ali ni nije bilo mučenje. Mislim, hajde. Bila je to mješavina', komentirao je glumac u šali.

S obzirom da je i snimanje takvih scena prilično intimno iskustvo, glumci koriste različite trikove za opuštanje. Prisjetio se kako je Aniston predložila da uzmu tanji jastuk i stave ga između njihovih tijela kako bi im oboma bilo ugodnije. 'Bila je vrlo ljubazna što je to predložila prije nego što smo počeli', zaključio je glumac koji je rado prihvatio taj prijedlog.

  • +7
Jake Gyllenhaal i Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: FOX SEARCHLIGHT PICTURES - ROBINETTE, DALE - Album / Album / Profimedia

'Ljubavne scene su neugodne jer ih gleda možda 30, 50 ljudi', rekao je glumac.

Takve scene imaju 'mehaničku prirodu' pa je on, srećom, uspio dobro sakriti svoje prave osjećaje prema Jennifer. Snimanje intimnih scena je kao ples, pa se glumci osjećaju kao da imaju koreografiju koju trebaju izvesti pred kamerom.