kakvo tijelo

Iznenadio obožavatelje: Ricky Martin objavio fotku na kojoj je potpuno gol

05.01.2018 u 13:39

Bionic
Reading

Portorikanska glazbena zvijezda nerijetko na Instagramu objavljuje svoje polugole fotografije. Novom objavom Ricky Martin je totalno oduševio svoje ženske i muške fanove diljem svijeta. Pjevač se potpuno gol šeće po kupaonici, dok je fotograf sve snimio iz spavaće sobe

Ricky Martin pokazao je stražnjicu, dok je prednji dio prekrio ručnikom, a fotografija mu se toliko svidjela da ju je odlučio objaviti na Instagramu. U kratko vrijeme skupila je skoro pola milijuna lajkova. 

Njome je lukavo najavio svoje sljedeće koncerte, a obožavatelji i obožavateljice odmah su krenuli s komentarima i komplimentima pored objavljene fotografije. Poručili su Rickyju Martinu da su iznenađeni ovakvom objavom, da to nisu očekivali od njega te da im je priredio ugodno iznenađenje. 

  • +4
Ricky Martin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uskoro će se navršiti osam godina od dana kada je razočarao žene diljem planeta i objavio da je gej. Sa sirijskim umjetnikom Jwanom Josefom zaručio se u studenome 2016., a ove godine planiraju veliko vjenčanje. 'Bit će to veliki događaj o kojem će ljudi dugo pričati', izjavio je ranije Ricky Martin, najavljujući tako najvažniji dan u svom životu.