O OVOME SVI GOVORE

Iznenadila i samu sebe: Thandie Newton pobjednički govor začinila sočnom psovkom

18.09.2018 u 11:08

Bionic
Reading

Zahvaljujući uvjerljivoj glumi u dramskoj seriji 'Westworld', 45-godišnja Thandie Newton osvojila je Emmyja u kategoriji najbolje sporedne glumice u dramskoj seriji. No, osim senzacionalnog izgleda, zahvaljujući ružičastoj haljini Brandona Maxwella, njezin izlazak na pozornicu ostat će upamćen po ovome

Sinoćnju, jubilarna dodjelu nagrada Emmy, 45-godišnja glumica Thandie Newton pamtit će još dugo, osobito jer se kući vratila prestižnom nagradom - onom za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji 'Westworld', ali i zbog govora koji će ostati zabilježen u povijesti dodjela.

Psovka u govoru Thandie Newton Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Stigavši u ružičastoj haljini s potpisom Brandona Maxwella, vrijednoj 25 tisuća kuna, Thandie Newton i ovoga je puta oduševila sve prisutne elegancijom, držeći za ruku čvrsto svog supruga, scenaristu OI Parkera. Kada su je proglasili pobjednicom u njezinoj kategoriji, zaprepaštena i ugodno iznenađena, Thandie se popela na pozornicu kako bi preuzela nagradu i održala govor.

Upravo on iznenadio je mnoge. 'Ne vjerujem u Boga, no večeras ću joj zahvaliti', započela je svoj govor Thandie Newton i nastavila: 'Tako sam jeb..o blagoslovljena ljudima s kojima sam imala priliku raditi...'

  • +10
Thandie Newton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kada je izgovorila sočnu psovku, i ona je sama ostala iznenađena, pa je brzo prekrila rukom usta, no, što je tu je, njezina rečenica momentalno je postala viralni hit, a njezin govor nešto što će postati dio povijesti ovogodišnjih Emmyja.

modni pogodci i promašaji

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju