BLIZANCI SU ODRASLI

Izmjenjuju se sreća i tuga: Za Juliju Roberts uskoro počinje novo poglavlje u životu

15.04.2022 u 10:42

Bionic
Reading

Sa suprugom Dannyjem Moderom, s kojim je u braku već 20 godina, najpoznatiji osmijeh Hollywooda, jedna i jedina Julia Roberts ima troje djece - sina Henryja i blizance Hazel i Phinnaeusa, poznatijeg kao Finna, a upravo 17-godišnjaci uskoro kreću s pakiranjem kofera

Posljednjih tjedana 54-godišnja Julia Roberts prepuna je emocija, svjesna kako će nakon što završi dugo toplo ljeto njezini blizanci, 17-godišnji Phinnaeus, odnosno Finn, i njegova sestra Hazel odseliti od kuće.

Naime, blizanci, koje je Julia dobila tijekom 20-godišnjeg braka s Dannyjem Moderom, upisali su se na koledž, zbog čega kreću u novu životnu pustolovinu, koja neće biti nimalo laka ni za holivudsku glumicu. Ono što je ipak smiruje je da s njima u obiteljskom domu u San Franciscu ostaje njihov mlađi sin, 14-godišnji Henry Daniel.

'Zbog svega sam emotivna. Mislim, naravno da sam uzbuđena zbog njih i svjesna sam da je i za njih to veliki korak, iako sama nisam bila te sreće da iskusim fakultetski život', izjavila je Julia Roberts koja je već sa 18 godina snimala svoje prve filmove. Tako je 1998. imala svoj debi u filmu 'Satisfaction' sa Justinom Batemanom, Scottom Coffeyjem i Liamom Neesonom.

  • +13
Julia Roberts Izvor: EPA / Autor: JULIEN WARNAND

Danas, osim što je i dalje aktivna u glumačkom svijetu, uživa u trenucima s obitelji. Sa suprugom Dannyjem Moderom 2020. je kupila kuću u viktorijanskom stilu, staru više od 100 godina, u kvartu Presidio Heights u San Franciscu, za koju su izdvojili 8.3 milijuna dolara. Kako je rekla, oduvijek je sanjala o životu izvan Los Angelesa.