KUHA SE, KUHA...

Izljev ljubavi u Masterchefu: 'Zaljubljen sam u tebe'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 25.03.2014 17:04
  • Objavljeno 25.03.2014 u 17:04
  • +1

Masterchef

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova tv

Peta epizoda Celebrity MasterChefa upoznat će nas s novih četvero kandidata iz javnog života koji su svoje profesije zamijenili kuhačama, loncima, mikserima i pećnicama u najpoznatijoj reality kuhinji. Kao i kod prethodne dvije skupine, zahtjevnom i iskusnom žiriju svojim autorskim jelima će se predstaviti pjevač Luka Nižetić, glumica i producentica Sanja Vejnović, glumica Nada Rocco te umjetnica Anđa Marić

Prelijepa Sanja Vejnović kuhati je počela jako rano budući da se rano udala i dobila dijete te je to bio nekakav normalan slijed obiteljskog života. Njezini majka i otac kuhali s užitkom, pa je taj užitak u kuhanju naslijedila i ona. Andrej će po ulasku u kuhinju pitati Sanju je li ikad glumila kuharicu. 'Jesam, u seriji 'Larin izbor' glumila sam Miju, kuharicu!' odgovorit će Sanja.

Inače britak u svojim komentarima, Radovan će posve promijeniti ploču kad ugleda Sanju. 'Sad ću ti priznati... Nije to bilo tako davno kad sam te vidio na prvom filmu, odmah sam se zaljubio u tebe. Oprosti!' otvorit će dušu. Njegov komentar Sanji će izmamiti osmjeh na lice. 'Sad ću se zacrvenjeti!', komentirat će. 'Nećeš se zacrvenjeti, jer znaš... Mnogi su bili zaljubljeni u tebe, to je sigurno!' Radovan će nastaviti s komplimentima. Dino će Sanji u kuhanju zaželjeti dobre emocije.


Što Sanja kuha kako bi zadržala takvu vitalnost, ljepotu i sretno zračenje, hoće li, osim Radovanovih simpatija, osvojiti i simpatije drugih članova žirija i tko će se najbolje predstaviti svojim autorskim jelom te tako izboriti prednost u Testu osjetila, saznat ćemo već ovoga petka u Celebrity MasterChefu.

Poznatoj ekipi u MastreChefovoj kuhinji u novoj epizodi pridružit će se i Luka Nižetić. 'U MasterChefu sam zato što volim kuhati i zato što mi je to izazov. Inače sam ljubitelj avantura, izazova i stavljanja sebe u nelagodne situacije, da vidim svoje mogućnosti, da vidim kako reagiram, da vidim što će se dogoditi', izjavljuje Luka. U javnosti je poznat kao pjevač, ali mnogi ne znaju da je Luka nedavno postao i vlasnik restorana Fabrika u Komiži. Poznati pjevač objašnjava da se na radi o restoranu, već o lokalu koji voli nazivati fun, food i wine barom, u kojem kuha s pomoćnicom, prijateljicom Ružicom koju poznaje cijeli život. Prema Lukinim riječima, u komiškoj Fabrici gosti najviše vole jesti manistre i šalše. 'Lipo misto!' opisuje Luka.

'Dobro poznam višku kuhinju i nadam se da ćeš nešto iz te sredine skuhati i nama ovdje', kazat će Radovan. I bit će u pravu jer će inspiraciju za svoje autorsko jelo Luka potražiti upravo na prekrasnom Visu. Kakvo će jelo pripremiti Luka, ali i ostalih troje kandidata koji su potpuno različiti, kakva će biti prezentacija jela umjetnice Anđe Marić, a kako će showu pristupiti ljubiteljica sirove hrane Nada Rocco, ne propustite saznati u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!