užurban dan

Izdanje Tončice Čeljuske koje se ne viđa često: 'Ono kad ne stigneš oprati kosu...'

18.01.2024 u 18:34

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica emisije 'U svom filmu' na HRT-u, Tončica Čeljuska na Instagramu se pohvalila frizurom za kojom posegne u ludo užurbanim danima

Svima se jako dobri poznati užurbani i hektični dani kada ne stižemo sve što smo naumili, a takvi ne zaobilaze ni urednicu i voditeljicu emisije 'U svom filmu'. Tončica je inače poznata po elegantnom i uvijek dotjeranom izgledu, a besprijekornu šminku u pravilu uvijek prati dobra frizura. Tončica je već dulje vremena vjerna plavoj kosi sa šiškama na stranu, najčešće oblikovanom valovima.

No, čak se i njoj dogodi taj dan kada ništa ne stiže, uključuju pranje kose i oblikovanje frizure. U takvim danima Tončica poseže za punđom, a kako to izgleda podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu.

U kratkom videu pokazuje kosu skupljenu kopčom te još jednom koja joj drži šiške na mjestu, a na snimci je i napisala: 'Ono kad ne stigneš oprati kosu, pa se tješiš da je to baš stajliš.' Njezina objava je privukla i brojne komentare, a većina obožavatelja složila se kako je to i njima jako dobro poznata situacija.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U ARENI

Iva Todorić bila je ispred bine, a Ratko Maček i Tončica Čeljuska koncert su pratili iz lože

Pogledaj galeriju